fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Avondje Uit

Ervaar het beste van een avondje uit met onze geweldige deals! Ontdek bruisende feestjes, sfeervolle festivals en andere spannende evenementen, en dat allemaal vanaf slechts €1,-! Geniet van de opwindende wereld van muziek, dans en vermaak, terwijl je bespaart op je tickets.

Ons aanbod omvat een breed scala aan evenementen waar je op kunt bieden, van intieme feestjes met lokale talenten tot grote festivals met internationale artiesten. Of je nu wilt dansen op de beats van je favoriete artiesten of wilt genieten van de unieke sfeer van thema-avonden, wij hebben het allemaal.

Mis de kans niet om deel te nemen aan een onvergetelijk evenement, zowel binnen als buiten Nederland. Bied mee op tickets voor internationale festivals en bijzondere feestjes in België, Duitsland en andere landen, en geef je avondje uit een internationaal tintje.

Maak gebruik van onze geweldige deals en bespaar geld terwijl je geniet van een avond vol plezier en vermaak. Bied nu mee vanaf €1,- en maak van je avondje uit een onvergetelijk feest vol muziek, dans en plezier! Ontdek meer op onze website en profiteer vandaag nog van onze exclusieve aanbiedingen.

Deel deze pagina

2024-06-16 00:17:57 2024-06-16 00:17:57 Europe/Amsterdam Avondje Uit Vakantieveilingen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Vakantieveilingen

zondag 16-06-2024 | 00:17

€ 1 | Bied mee met VakantieVeilingen

2024-06-16 00:17:57 2024-06-16 00:17:57 Europe/Amsterdam Avondje Uit Vakantieveilingen

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice