Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Back In Time

Op zaterdag 26 mei is het tijd voor alweer de 9e editie van “Back In Time”. Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd om met een schitterende line-up te komen met artiesten van weleer.

Als eerste artieste zal “Victoria Kern” uit Duitsland gaan optreden.

Victoria is dé #1 in Duitsland als “Helene Fischer” double. Zowel in spraak, zang als uiterlijk is ze bijna een kopie van de echte Helene. Beleef met Victoria onvergetelijke muzikale momenten en een gevoel van Helene Fischer! Alle vroegere en huidige hits van Helene worden gepresenteerd in deze show en natuurlijk 100% live gezongen. Wie kent er niet de hits als “Und morgenfrüh küss ich dich wach” en “Atemlos“.

Als 2e groep zal er een optreden zijn van “Boney M

Boney M. brengt u de grootste hits van de meest succesvolle disco act van de jaren zeventig die wereldwijd 150 miljoen platen verkocht met hits als: Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker, Sunny Rasputin, Brown Girl in the Ring en veel meer! De dames Edna Proctor, Maureen Fernandes en Tamzie Fransen, zijn de voormalige lead en backing zangeressen van Bobby Farrell’s Boney M. Zij hebben in de laatste 20 jaar samen met de grote disco icoon Bobby Farrell opgetreden voordat hij in december 2010 overleed na een show te St. Petersburg in Rusland waar hij reuze populair was, net als in de vele andere landen over de gehele wereld!

Anderhalf jaar na het tragische overlijden van Bobby Farrell zijn de dames een succesvolle samenwerking aangegaan met de uit Engeland afkomstige zanger Johnson G. Hij heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de Showbizz wereld. Zo deed hij de backing-vocals bij o.a. Lionel Ritchie, Phil Collins en Ricky Martin en was hij zanger/danser/choreograaf bij diverse TV zenders in Nederland.

The Boney M show is een sensationele disco-act die het disco tijdsperk doet herleven met dans en zang van de drie ervaren zangeressen gehuld in schitterende glamour outfits en het spectaculaire optreden van Johnson G.

Als afsluiting van deze geweldige avond zal er niemand minder optreden optreden dan de populaire 90’s groep T-Spoon.

Jarenlang domineerde T-Spoon de hitlijsten, met hits als; No Time 2 Waste, Mercedes Benz, Part of My Life, Smiling, See The Light en natuurlijk de wereldhit ‘Sex On The Beach

Meer dan 6 miljoen platen werden er verkocht! De wereldwijde doorbraak was met de mega-hit ‘Sex On The Beach’ Dit nummer bracht hun in meer dan 10 landen op een nummer 1 notering. Uitverkochte concerten waren het gevolg. Naast een 10-tal gouden en platina-platen, mochten zij in 1998 de award voor beste Nederlandse dance-act in ontvangst nemen.

Na 10 jaar staat T-Spoon weer op het podium. Samen met hun acrobatische dansers en hitsongs, laat Nederlands bekendste en beste dance-act de 90’s in Roswinkel herleven.

Presentatie van deze avond is in handen van DJ Peter Hermans.
Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Back In Time

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Feesttent Roswinkel
Roswinkelerkanaal NZ 12, 7895 TT Roswinkel NL

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
Deel deze pagina
Klantenservice