Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Benefietavond Stichting Dutchstone

Ten bate van de Stichting Dutchstone, een project van uroloog dr. Paul Kil van het Elisabeth Tweestedenziekenhuis in Tilburg, wordt op zaterdagavond 21 september een speciale Benefietavond georganiseerd in Hotel & Restaurant De Druiventros.

Vanaf 17:30 uur geniet u van een culinaire avond met een muzikale twist: fantastische gerechten tijdens een viergangendiner worden afgewisseld met onvergetelijke optredens van de ervaren en getalenteerde performers. Zij bezorgen u een muzikaal menu met vertolkingen van populair klassieke aria’s tot bekende pop ballads en jazzstandards. Onder leiding van Rob Zoontjes, bekend van o.a. de TV-serie ‘Herrie in de Druiventros’, wordt een veiling georganiseerd met prachtige en bijzondere ‘kavels’ en kunt u deelnemen aan een loterij met kans op leuke prijzen. Ter afsluiting van deze feestelijke avond brengt de formatie Love Shack met disco, pop, rock, Nederlandstalig, latin en rock & roll dé beste classics en grootste hits ten gehore voor gegarandeerd een swingende After Party!

De Stichting Dutchstone zet zich in om met voorlichting, campagnes en hulp de inwoners van Suriname handvatten aan te reiken bewust gezonder te leven om nierfalen te voorkomen of om deze voortijdig te ontdekken. “Relatief veel inwoners van Suriname hebben last van nierfalen, onder meer door te zout eten en te weinig drinken. Door voorlichtingscampagnes en met extra aandacht kan vroegtijdige opsporing van nierschade worden gestimuleerd”, aldus dr. Kil.

Steun de Stichting Dutchstone en bestel je tickets voor deze bijzondere avond vol verrassingen!

Tickets zijn inclusief diner, drankjes, live muziek, veiling & After Party

Menu Benefietavond Stichting Dutchstone

Kroepoek Wasabi
Black Tiger Garnaal

***

Kalfstartaar
Vitello Tonnato

***

Gerookte bietensoep
Coquille | crème fraiche

***

Gegrilde Varkens Rack van de Heydehoeve
Pompoencrème | Paddestoelenjus

***

Dessert Buffet

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Benefietavond Stichting Dutchstone in Hotel & Restaurant De Druiventros

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Dresscode:

Feestelijk

Locatie:

Hotel & Restaurant De Druiventros
Bosscheweg 11
5056 PP Berkel-Enschot (Tilburg)

 

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Hotel & Restaurant De Druiventros
Deel deze pagina
Klantenservice