Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Better Get Hit

Het gaat beginnen! Als Festival Better Get Hit bezoeker van het 1e uur krijg je exclusief toegang tot de Early Birds voor de centrale festivaldag op 11 januari 2020. Die dag treden er bijna 30 acts op 7 podia in Theaters Tilburg op in een uitgebreid en sterk programma dat begint om 15.00 uur en eindigt om 01.00 uur.

Je betaalt geen €59,25 maar €51,75 voor je kaart en krijgt daarmee toegang tot alle 30 acts in de 7 zalen van Theaters Tilburg:  Candy Dulfer, Shayna Steele, Seba Kaapstad zijn de eerste artiesten die Better Get Hit festival voor de 2e editie aangekondigd heeft. Ook de serie  “Music & Words” waar schrijvers/dichters zich met musici aan u vertonen, vindt weer plaats. De volledige line up wordt medio november bekendgemaakt. Kortom, het 2 e weekend van 2020 wordt weer een mooi festivalweekend.
Zoals altijd zijn er maar een beperkte hoeveelheid  “Early Birds” dus wees er snel bij en koop je tickets!

Candy Dulfer (NL)

Candy is de personificatie van de funky altsaxofoon. Voor generaties zal ze verbonden zijn aan de wereldhit “Lily Was Here” met Dave Stewart ( Eurythmics). Die hit betekende haar internationale doorbraak en bracht haar bij artiesten als Prince, Pink Floyd, Van Morrison, Madonna e.v.a. Ze blijft een keihard werkende musicus die met haar eigen band de hele wereld over toert. Ook is ze de drijvende kracht achter “The Ladies Of Soul” waarmee ze keer op keer uitverkochte grote zalen haalde.

Shayna Steele (USA)

De Amerikaanse Soul zangeres Shayna Steele heeft het in zich om in de komende jaren dé headliner te worden van de grootste Jazz & Soul Festivals ter wereld. Met haar mix van Soul, Funk, Blues, Gospel & Jazz weet ze iedereen voor zich in te pakken. Ze heeft een enorm bereik, een geweldige, virtuoze stem en is een grote podium persoonlijkheid. Shayna Steele is een fonkelende diamant in de huidige muziekwereld.

Seba Kaapstad (ZA)

De muziek heeft soms iets weg van Erikah Badu, Jill Scott, The Roots, Flying Lotus & Thundercat maar Seba Kaapstad is een absoluut eigentijdse nu-soul band die een sterk eigen karakter heeft gevonden. Luister maar eens naar de track “Africa” van hun debuutalbum  “Thina”: een prachtig voorbeeld van wat deze band allemaal in haar mars heeft.

De officiële voorverkoop begint 7 november

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Better Get Hit Festival in Theaters Tilburg.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Theaters Tilburg
Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TK Tilburg NL

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Theaters Tilburg
Better Get Hit Festival
Deel deze pagina
Klantenservice