Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Better Get Hit

‘Better Get Hit’ is het nieuwste festival van Brabant met de beste urban, soul en jazz. Op 12 januari wordt Theaters Tilburg omgetoverd tot festival locatie met in verschillende zalenmeer dan 20 acts variërend van internationale grootheden tot Nederlandse wereldsterren. Zo kun je onder andere genieten van optredens van Caro Emerald, Judith Hill, Cory Henry, Fresku en het Metropole Orkest.

Charles Mingus

De naamgever van het festival ‘Better Get Hit In Your Soul’ is een compositie van Charles Mingus uit 1959 waarin hij op energieke en eigenzinnige wijze Blues, Soul, Jazz en Gospel mixt. Mingus is een grote inspiratiebron voor Tilburgse musici. De eigenzinnigheid van Mingus komt terug in het autonome karakter van het festival. Better Get Hit slaat een brug tussen de muziekgenres, maar ook tussen de cultuursector en het bedrijfsleven. Daarnaast brengt Better Get Hit bourgondische kwaliteit en Brabantse gastvrijheid.

Line-up

Caro Emerald is met hits als “Back It Up”, “A Night Like This” en “Stuck” een Nederlandse superster in binnen- en buitenland. Judith Hill staat bekend als ‘stellar powerhouse vocals’. Begonnen als achtergrondzangeres van onder andere Stevie Wonder, Michael Jackson en Elton John. Groot geworden onder de vleugels van Prince en nu solo te zien en horen in Tilburg. Fresku is een eigenzinnige rapper uit Eindhoven en behoord met zijn openhartige verhalen met humor in combinatie met een serieuze kwinkslag tot de Nederlandse top van de hiphop. Het Metropole Orkest speelt tijdens het festival met verschillende artiesten en zal onder andere een Mingus programma ten gehore brengen. Dé festivalband van Nederlandse bodem, Mauskovic Danceband, de Studiozaal af met tropische klanken. Ook van eigen bodem komt Rilan & the Bombardiers met zijn eclectische stijl van pop, funk en rap naar het Better Get Hit Festival. De soulvolle Sarah Jane speelt met haar band, als ook de powervrouw Laura Vane & The Vipertones. Misschien wel de grootste belofte van de Nederlandse hiphop met jazzsaus is Jay-WaySarathy Korwar is geboren in de VS, opgegroeid in India en residerend in London. De klassieke Indiase klanken, improvisaties en drumcomputers brengt hij samen met het Upaj Collective. Daarnaast zal Dr. Brass de foyer van Theaters Tilburg in vuur en vlam zetten.

Kijk voor de complete line-up en meer informatie op www.bettergethit.com

Music & Words

Speciaal is ook het programma Music & Words. Een serie van poëzie en literatuur in combinatie met muziek. Enkele van de beste Nederlandse schrijvers zoals Kees van KootenEllen DeckwitzJules DeelderRonald Giphart en Dimitri Verhulst nemen je mee in hun dromen, overtuiging, fantasie, vervreemding en alles daarbuiten. De muzikale ondersteuning is in handen van onder andere Martin Fondse, Corrie van Binsbergen, Boris van der Lek en Remy van Kesteren. Music & Words vindt plaats in de intieme setting van de Audax-zaal in Theaters Tilburg.

Prince Expositie

Speciaal ter ere van Prince heeft Better Get Hit de Tilburgse primeur met een eigen Prince Expositie. Tijdens het festival zal een collectie van His Royal Badness te zien zijn. Tevens speelt Judith Hill, die nota bene een album heeft opgenomen met Prince himself, in de zaal naast de expositie. En als paarse draad door het festival speelt Cory Henry met het Metropole Orkest bewerkingen van Prince zijn grootste hits.

Dé perfecte aftrap van het nieuwe jaar.

VIP

Er zijn ook luxe VIP arrangementen verkrijgbaar!

Better Get Hit biedt verschillende mogelijkheden om in een exclusieve, luxueuze omgeving te genieten van het beste dat Brabant te bieden heeft op het gebied van eten en drinken. Het kwaliteitsrestaurant Lucebert wordt omgetoverd tot de VIP ruimte waar men zich onbeperkt kan laven aan de aangeboden exquise hapjes, delicate gerechten, exclusieve biertjes, top kwaliteitswijnen en luxe cocktails.

Better Get Hit geeft u de mogelijkheid om zich te onderscheiden door verschillende speciale arrangementen aan te bieden waarbij u en uw gasten exclusieve toegang tot de VIP ruimte krijgen naast vele bijzondere extra’s. Neemt u contact op met festival@bettergethit.com voor alle mogelijkheden en prijzen van de verschillende pakketten.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Better Get Hit Festival in Theaters Tilburg.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Theaters Tilburg
Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TK Tilburg NL

VIP

Er zijn ook luxe VIP arrangementen verkrijgbaar!

Better Get Hit biedt verschillende mogelijkheden om in een exclusieve, luxueuze omgeving te genieten van het beste dat Brabant te bieden heeft op het gebied van eten en drinken. Het kwaliteitsrestaurant Lucebert wordt omgetoverd tot de VIP ruimte waar men zich onbeperkt kan laven aan de aangeboden exquise hapjes, delicate gerechten, exclusieve biertjes, top kwaliteitswijnen en luxe cocktails.

Better Get Hit geeft u de mogelijkheid om zich te onderscheiden door verschillende speciale arrangementen aan te bieden waarbij u en uw gasten exclusieve toegang tot de VIP ruimte krijgen naast vele bijzondere extra’s.
 Neemt u contact op met festival@bettergethit.com voor alle mogelijkheden en prijzen van de verschillende pakketten.

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Theaters Tilburg
Better Get Hit Festival
Deel deze pagina
Klantenservice