Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Bevrijdingsconcert “Yes we meet Again”

Yes, We Meet Again!  is een uniek bevrijdingsconcert als tegenhanger van alle bevrijdingspopfestivals. Speciaal gemaakt voor de oudere doelgroep. Deze voorstelling belicht de hits uit de periode van 1930 tot 1945

Op 5 mei vieren we dat we sinds 1945 in vrijheid leven. We vieren de afwezigheid van oorlog en het leven in een democratische rechtsstaat. Het feest van de vrijheid krijgt echt betekenis als je weet wat op 4 mei herdacht wordt. Na het grote succes bij de viering van 70-jaar bevrijding in 2015 brengt de stichting Crown Theater Aalsmeer nu inmiddels voor de 3e keer:   Yes, We meet Again!  Voor iedereen die de bevrijding ook in 2017 wilt vieren.

De voorstelling met Nederlandse topartiesten zoals Mariska van Kolck, Jasper Taconis en The Triolettes en de Koos Mark Bigband belicht de hits uit de periode van 1930 tot 1945. Extra aandacht wordt dit jaar geschonken aan de 100-jarige Vera Lynn.  Radiopresentator Stefan Stasse heeft nieuwe wetenswaardigheden gevonden en zal het programma dit jaar presenteren.

Ook in die periode was muziek, film en theater het middel om samen te zijn en uit de dagelijkse beslommeringen te stappen. In dit bevrijdingsconcert ziet en hoort u de mooiste momenten. Muziek van het Leidseplein, Berlijn en Parijs e.a. Van Johnny en Jones, Marlène Dietrich, the Andrew Sisters, Glenn Miller. En Nederlandse hits als “Trees heeft een Canadees”. Overweldigend zijn de indrukwekkende foto en filmbeelden die worden vertoond op het theater brede led-scherm. De show eindigt natuurlijk met het gezamenlijk zingen van Vera Lynn’s grootste hit:  We’ll meet Again!

Ook in die moeilijke tijd was muziek, film en theater het middel om samen te zijn en uit de dagelijkse beslommeringen te stappen. In dit bevrijdingsconcert ziet en hoort u de mooiste momenten. Muziek van het Leidseplein, uit Berlijn en Parijs. Van The Ramblers, Johnny en Jones, Marlène Dietrich, The Andrew Sisters, Frank Sinatra en Glenn Miller. En Nederlandse hits als “Trees heeft een Canadees”. De beelden die u in de achtergrond zietgeven de sfeer en belangrijke gebeurtenissen uit die periode.

Bevrijdingsconcert “Yes we meet Again”

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Informatie
Rolstoelplaatsen: Per show zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. U kunt telefonisch contact opnemen met 0900 – 9000 8000 om een rolstoelplaats te boeken. Per rolstoelplaats dient ook minimaal 1 begeleidersplaats gereserveerd te worden.
Organisatie: Crown Theater Aalsmeer
Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice