fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Bollywood Smash

Bollywood Smash brengt een uniek ensemble van prijs- en wedstrijdwinnend talent samen, immer populaire Zuid-Aziatische artiesten die je favoriete nieuwste en beste bollywood-nummers live uitvoeren!

Arunita Kanjilal is een Indiase playbacksinger. Ze verscheen in verschillende realityshows en was de winnaar van Zee Bangla’s tv-show Sa Re Ga Ma Pa Lil Champs in 2013. Ze werd beroemd in seizoen 12 van Indian Idol in 2021, waar ze tweede werd.

Neelanjana Ray was een van de deelnemers aan de zingende realityshow Indian Idol 10, waarin ze werd uitgeroepen tot de tweede runner-up van het seizoen. Daarvoor deed ze ook mee aan het tweede seizoen van Voice India Kids. Ze nam vervolgens deel aan Sa Re Ga Ma Pa seizoen 30 in 2021 en werd uitgeroepen tot winnaar van het seizoen. Naast zingen is Neelanjana ook goed in pianospelen. Haar familie wilde van kinds af aan dat ze muzikant zou worden, daarom begon haar opleiding op 4-jarige leeftijd.

Nitin Kumar is een van de Indiase deelnemers aan de tv-show “Indian Idol Season 10”. hij behoort tot Una, Himachal Pradesh. Dit seizoen van zingende realityshow Indian Idol Seizoen 10 begon op 7 juli 2018 na een onderbreking van twee jaar. Met Vishal Dadlani, Anu Malik en Neha Kakkar.

Uw gastheer: Sadhana Lila is een in de buurt geboren singer-swongwriter met een grote passie voor muziek en kunst. Sadhana zal uw gastheer zijn voor de avond.

Dit evenement wordt u aangeboden door Whiterock Entertainment in samenwerking met Will & Choklate-evenementen.

Deel deze pagina

2022-09-18 19:00:00 2022-09-18 22:45:00 Europe/Amsterdam Bollywood Smash RTM Stage

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
RTM Stage
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

RTM Stage

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice