Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

BrainHacks Live

​Op donderdag 29 oktober gaan wij live de uitdaging aan: het hacken van de uitzonderlijke ondernemersbreinen van onze top sprekers tijdens BrainHacks Live!

Wat doen zij om optimaal te blijven presteren? Wat zijn hun gouden wetten voor succes? We willen ook weten hoe zij omgaan met weerstand, met onrust, met een gebrek aan perspectief. Wat is nou de sleutel tot ondernemerssucces in deze ‘nieuwe’ wereld?

Omdat soms één zin van een verhaal al het verschil kan maken. Hoe blijf je in de juiste beweging? Of vind je juist een andere balans nu? Wat ga jij zeker anders doen?

Wij willen samen komen! Wij willen specifiek deze sprekers het hemd van het lijf vragen en juist nu met elkaar in actie komen! Omdat we met elkaar meer weten. Omdat we samen sterker staan.

Jan van Setten
​Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, managementcoach en auteur in gedragsverandering. Sommigen noemen hem ook wel een Bruistablet. Jan stelt dat het leven Verwarrend Eenvoudig is. Als je Verwarring ziet als voorportaal van nieuwe inzichten is de oplossing altijd eenvoudig. Hoe kom je dan in dit innovatieve gedeelte van je brein én zorg je ervoor dat je er ook echt iets mee gaat doen?

Giel de Winter
Ergens aan beginnen wat nog niet bestond. Dat deed Giel de Winter met Stuk TV. Giel is een van Nederlands grootste online persoonlijkheden en schreef geschiedenis. In 2018 bereikte ze een recordaantal volgers van 2 miljoen met ‘zijn’ StukTV. Dit bleef niet onopgemerkt bij John de Mol. Eind 2018 werd StukTV dan ook gekocht door Talpa, waar Giel tevens de functie ‘creative director’ kreeg. Zijn visie op de online wereld, zijn formule om een groot bereik te creëren, de impact van online content en wat heeft de online wereld allemaal nog te bieden. Giel weet het en Giel gaat het ons allemaal vertellen.

Iris Gündel en Arko van Brakel
Iris Gündel en Arko van Brakel gaan samen de uitdaging aan als dagvoorzitters: het hacken van de brains van onze sprekers! Iris lanceerde het concept BrainHacks met haar bedrijf TAG Movement en heeft hier diverse online trainingen en programma’s mee gedraaid. Met openhartige vragen en de juiste tone of voice weet zij het verhaal achter het succes bloot te leggen. Niet voor niets werd zij Nederlands kampioen debatteren. Als iemand weet hoe je kansen kan benutten in een veranderende wereld, dan is het Arko van Brakel. Als een van de eerste startte hij in 1994  het bedrijf internetbedrijf Euronet. Zijn ondernemerschap gaat met vallen en opstaan. Sommige start-up’s mislukken, terwijl andere een groot succes blijken. Van hoogconjurtuur naar laag conjuctuur, ten tijde van crisis en in welvaart, Arko is door alle fases heen kansen blijven benutten om nieuwe ondernemingen op te bouwen en te doen groeien.

Marco Hoogerland en Joost Leenders
Marco Hoogerland en Joost Leenders zijn de trotse eigenaren van de Talent Academy Group. Zij weten als geen ander wat het vraagt om van talent ook succes te maken: dan moet alles kloppen. Zij staan aan de zijlijn van internationale successen aan de top, in de sport, entertainment en het bedrijfsleven. Met heel veel plezier en overgave werken zij samen met grote namen als Maartje Paumen, Bram Som, Jeroen Zoet, Iris Hond en topsportorganisaties als AFC Ajax, de Nederlandse Handbal dames, wielerploeg Jumbo-Visma. In hun verhaal nemen zij ons mee in de gouden wetten voor succes, wat vraagt dit voor optimaal prestatiegedrag?

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van BrainHacks Live.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

donderdag 29-10-2020 | 14:00

€ 15,00 | Regulier

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

2020-10-29 14:00:00 2020-10-29 16:00:00 Europe/Amsterdam BrainHacks Live

Livestream
Woon BrainHacks Live bij via de livestream. Je koopt online een streamticket met daarop een toegangscode waarmee je de livestream van het evenement kunt bezoeken.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Deel deze pagina
Klantenservice