fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

OG Capitals Leeuwarden

Het OG Capitals 1 team speelt in de eredivisie van de IJshockeycompetitie Nederland. Het seizoen 2022–2023 is voor de OG Capitals het zesde en we verwachten spannende en sportieve wedstrijden te kunnen bieden voor onze supporters.

Het aankomende seizoen kent niet alleen op sportief vlak vele uitdagingen. De maatregelen die het RIVM / NOC-NSF / IJshockey Nederland moeten opleggen als gevolg van de COVID19 pandemie zullen altijd voorrang hebben op de rechten van seizoenkaarthouders. Dit kan inhouden dat we genoodzaakt zijn slechts een deel van de seizoenkaarthouders bij een wedstrijd toe te laten als gevolg van aangescherpte RIVM restricties. Tevens kan er geen restitutie van seizoenkaarten of online aangeschafte losse kaarten plaatsvinden als gevolg van verscherpte COVID19 maatregelen. Wij vragen daarvoor jullie begrip en spreken meteen dank uit voor jullie steun aan het OG Capitals 1e team. Zonder seizoen- en losse kaartverkoop zou een deelname aan de competitie niet mogelijk zijn.

Een seizoenkaart geeft recht op alle thuiswedstrijden van de OG Capitals 1 evenals play-off’s en oefenwedstrijden. Thuiswedstrijden worden gespeeld in de 11Stedenhal te Leeuwarden waarbij toegang na het inscannen van de kaarten zal worden verleend. Seizoenkaarten en losse kaarten geven geen recht op een specifieke zit- of staanplaats. In de ijshockeyhal zijn een aantal plekken niet toegankelijk voor toeschouwers. Deze plekken zullen aangeduid zijn met een lint of schrikhek. De aanwezige stewards zijn er om iedereen te voorzien van informatie over de te lopen routes. Onze stewards zijn te herkennen aan jassen of hesjes met het logo van IJshockeyclub OG Capitals Leeuwarden.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van OG Capitals Leeuwarden.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Fryslânplein 1
8914 BZ Leeuwarden

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Capitals Leeuwarden

Elfstedenhal

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice