fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

OG Capitals Leeuwarden

Het OG Capitals 1 team speelt in de eredivisie en bekercompetitie van de IJshockeycompetitie Nederland. Het seizoen 2023–2024 is voor de OG Capitals het zevende en we verwachten spannende en sportieve wedstrijden te kunnen bieden voor onze supporters.

Een seizoenkaart geeft recht op alle reguliere thuiswedstrijden van de OG Capitals evenals de bekerwedstrijden en oefenwedstrijden. Thuiswedstrijden worden gespeeld in de 11Stedenhal te Leeuwarden waarbij toegang na het inscannen van de kaarten zal worden verleend. Seizoenkaarten en losse kaarten geven geen recht op een specifieke zit- of staanplaats. In de ijshockeyhal zijn een aantal plekken niet toegankelijk voor toeschouwers. Deze plekken zullen aangeduid zijn met een lint of schrikhek. De aanwezige stewards zijn er om iedereen te voorzien van informatie over de te lopen routes. Onze stewards zijn te herkennen aan jassen of hesjes met het logo van IJshockeyclub OG Capitals Leeuwarden.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van OG Capitals Leeuwarden.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Fryslânplein 1
8914 BZ Leeuwarden

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Capitals Leeuwarden

Elfstedenhal

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice