fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

OG Capitals Leeuwarden

Het OG Capitals 1 team speelt in de eredivisie van de IJshockeycompetitie Nederland. Het seizoen 2021–2022 is voor de OG Capitals het vijfde en we verwachten spannende en sportieve wedstrijden te kunnen bieden voor onze supporters. Vanaf komend seizoen zal de kaartverkoop volledig online gaan in samenwerking met TicketPoint. Vanzelfsprekend kunnen onze stewards en vrijwilligers ondersteuning bieden bij het aanschaffen van losse online kaarten voorafgaand aan de wedstrijd.

Het aankomende seizoen kent niet alleen op sportief vlak vele uitdagingen. De maatregelen die het RIVM / NOC-NSF / IJshockey Nederland moeten opleggen als gevolg van de COVID19 pandemie zullen altijd voorrang hebben op de rechten van seizoenkaarthouders. Dit kan inhouden dat we genoodzaakt zijn slechts een deel van de seizoenkaarthouders bij een wedstrijd toe te laten als gevolg van aangescherpte RIVM restricties. Tevens kan er geen restitutie van seizoenkaarten of online aangeschafte losse kaarten plaatsvinden als gevolg van verscherpte COVID19 maatregelen. Wij vragen daarvoor jullie begrip en spreken meteen dank uit voor jullie steun aan het OG Capitals 1e team. Zonder seizoen- en losse kaartverkoop zou een deelname aan de competitie niet mogelijk zijn.

Een seizoenkaart geeft recht op alle thuiswedstrijden van de OG Capitals 1 evenals play-off’s en oefenwedstrijden. Thuiswedstrijden worden gespeeld in de 11Stedenhal te Leeuwarden waarbij toegang na het inscannen van de kaarten zal worden verleend. Seizoenkaarten en losse kaarten geven geen recht op een specifieke zit- of staanplaats. In de ijshockeyhal zijn een aantal plekken niet toegankelijk voor toeschouwers. Deze plekken zullen aangeduid zijn met een lint of schrikhek. De aanwezige stewards zijn er om iedereen te voorzien van informatie over de te lopen routes. Onze stewards zijn te herkennen aan jassen of hesjes met het logo van IJshockeyclub OG Capitals Leeuwarden.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van OG Capitals Leeuwarden.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Seizoenkaart 2021-2022

woensdag 01-09-2021 | 20:00

€ 60,00 | Seizoenkaart

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 0,75 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2021-09-01 20:00:00 2022-06-30 21:00:00 Europe/Amsterdam OG Capitals Leeuwarden Elfstedenhal - Leeuwarden

Locatie
Fryslânplein 1
8914 BZ Leeuwarden

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Capitals Leeuwarden

Elfstedenhal

Deel deze pagina
Klantenservice