fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Caribische Bingo

Op zondag 9 april gaat de temperatuur stijgen tijdens MUY CALIENTE (maar dan heter) Bingo! Een spelletjesavond met heerlijke Caribische tunes, koude drankjes, en mooie prijzen! De avond word gehost door niemand minder dan Antonia in the Building met DJ Ser-V achter de draaitafel.

Aanvang
De Bingo start om 20:00, maar om te zorgen dat je genoeg tijd hebt om je plekje te vinden en te genieten van je welkomstdrankje is de aanvang van het evenement tussen 19:00 en 19:45. Zo weet je zeker dat je helemaal klaar bent om te beginnen wanneer we starten met de bingo!

Tickets
De kaartjes zijn €12,90 p.p. . De tafeltjes zijn per 4 personen, dus zorg dat je genoeg vrienden meeneemt! Ben je met meer dan 4? Geen probleem! Als jullie allemaal dezelfde naam doorgeven bij de reservering, dan zorgen wij dat jullie gezellig bij elkaar komen te zitten.

Locatie
De Caribische Bingo zal worden gespeeld bij Studio Tilburg. Met onze uitgebreide bier-, wijn- en cocktailkaart is er voor ieder wat wils. Honger gekregen? Ook onze borrelkaart heeft genoeg keuze! En vindt je het nou écht gezellig, dan kun je na de Bingo blijven hangen voor een stapavond om nooit te vergeten.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van de Caribische Bingo bij Studio Tilburg.

Deel deze pagina

2024-03-03 14:12:09 2024-03-03 14:12:09 Europe/Amsterdam Caribische Bingo

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Studio Tilburg
Heuvel 9
5038 CN Tilburg

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Studio Tilburg

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice