Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Chillin’ Fields

Het dorp Zevenhuizen in de gemeente Westerkwartier maakt zich op voor de laatste editie van het driedaagse muziekfestival Chillin’ Fields op 17, 18 en 19 mei op het terrein aan De Veldstreek.

Meidenband, Heino’s en Abba Fever

Meidenband Female Fever opent vrijdag 17 mei het festival Chillin’ Fields. Later die avond treedt boerenrockband de Heino’s op. Zaterdag 18 mei is het podium voor de tributeband Abba Fever.

Programma vrijdag
  • Høken met The Heinoos
  • Boys Named Sue
  • Female Fever
The Heinoos

The Heinoos zijn klaar om Normaal te doen! Een fantastische set met Normaal-klassiekers, aangevuld met The Heinoos’ eigen streekklassiekers uit hun 18-jarig repertoire en waanzinnige nieuwe nummers waarmee de tenten worden omgetoverd tot één Høkende menigte.

Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt” zal het dampen als nooit tevoren! Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien!

Boys Named Sue

Everybody loves Cash. Jong en oud zingen de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest. De band speelt overal: cafés, festivals, theaters, bruiloften en partijen.

Female Fever

Female Fever is de all-girl rock coverband uit het Noorden (2008). De vier meiden spelen het niet alleen maar op safe, maar zetten ook ruigere rocknummers op eigen wijze neer om het publiek uit hun dak te laten gaan; van Halestorm, Foo Fighters, Skunk Anansie, Hole, Nirvana tot Korn… Royal Blood, AC/DC, Rammstein en meer…

Programma zaterdag
  • Abba Fever
  • Stone Sessions
  • Las Bandidas
Abba Fever

Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting van Abba Fever uitgebreid met een liveband en speelt de 8-koppige band in theaters en poppodia door heel Nederland. Met trots kunnen we zeggen dat Abba Fever de beste ABBA-tribute band van Europa is!

Stone Sessions

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten (bekend van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De muziek van “The Greatest Rock’n Roll band in the world” gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. De livesensatie die Stones Sessions met zich meebrengt komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Rolling Stones om bekend staan.

Las Bandidas

Magic Miriam, Naughty Nadine, Handsome Hannah, Desy Belle en Styn de Drummachine. Wie kent ze inmiddels niet! Deze 5 chicas met pit ‘rocken’ en ‘rollen’ tot je erbij neervalt. Oude swingende pareltjes uit de muziekhistorie, die iedereen meezingt en waarbij het dak eraf gaat.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Chillin’ Fields

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

De Veldstreek, Westerkwartier.

Extra informatie passe-partout

Zondag gratis entree op vertoon van de vrijdag en zaterdag tickets.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Deel deze pagina
Klantenservice