fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Crazy Piano’s

Schaamteloos meezingen met jouw ‘guilty pleasures’? 

De zingende, swingende en humoristische muzikanten van de beroemde Crazy Pianos weten als geen ander hoe ze Music Club Kampen op zijn kop moeten zetten. Bereid je voor op een rit in een muzikale rollercoaster met de allergrootste ‘guilty pleasures’ tijdens een oorverdovende meezing-show. Een spectaculaire avond vol muzikale hoogstandjes op de drums, saxofoon en natuurlijk de befaamde brandweerrode piano’s. Waarschuwing: stilstaan én je mond houden is onmogelijk.

Over Crazy Piano’s

De zingende, swingende en humoristische muzikanten van Crazy Pianos komen naar Kampen met hun spetterende meezing programma. Voor één avond kun je genieten van al jouw guilty pleasures! We verzekeren je: deze avond wordt een feestje! De zingende, swingende en bovendien humoristische muzikanten van Crazy Pianos weten als geen ander hoe ze jouw favoriete meezing-pleasures moeten vertolken. Ze staan nú al te popelen en te stuiteren om je in de watten te leggen! Met hun fantastische talent om in een handomdraai verzoeknummers te spelen weten ze al jaren achtereen een geheel unieke Crazy ervaring te creëren.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van de Crazy Piano’s bij Music Club Kampen.

Deel deze pagina

2022-06-25 20:15:00 2022-06-26 01:00:00 Europe/Amsterdam Crazy Piano’s Music Club Kampen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265 PL Kampen NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Crazy Piano's

Music Club Kampen

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice