Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Dakar Bivak – Gamma Racing Day

Bezoekers van de GAMMA Racing Day, het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa, krijgen op 6 augustus een kijkje in de keuken van de zwaarste rally ter wereld, ‘Le Dakar’.

De beste Nederlandse deelnemers, waaronder winnaar in het vrachtwagenklassement Gerard de Rooy, doen mee. Ze komen met hun rallyvoertuigen naar het TT Circuit in Assen in Drenthe waar de teams een compleet Dakar bivak inrichten op een speciaal parcours demonstraties verzorgen.

Ervaar met uw gasten én met de Nederlandse Dakartoppers deze spectaculaire racedag in stijl in het DAKAR bivak! In de paddock van het TT Circuit Assen, het hart van de GAMMA Racing Day, staat het Dakar Bivak opgesteld. Omringd door de indrukwekkende rallyvoertuigen en de beste Nederlandse teams uit de rally, kunnen U en uw gasten gedurende dag genieten van een variatie aan hapjes en drankjes. In de middag vindt een uitgebreide BBQ plaats en in de namiddag een borrel met bittergarnituur ter afsluiting. Vanaf de speciale voor het vak gebouwde tribune heeft u goed zicht op de baan waarop een internationaal race- en demoprogramma wordt verreden.

Zwaarste rally ter wereld

De dakarrally staat bekend als de zwaarste rally ter wereld. Nederland heeft sinds de start van de rally in 1979 alleen in het vrachtwagenklassement de winst weten te pakken. in 1987 gebeurde dit met Jan de Rooy, in 2007 met Hans Stacey. In 2012 en 2016 wist Gerard de Rooy de winst te pakken.

Dakar Bivak

Dakar Bivak

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Samenstelling Arrangement:

  • Toegang tot Gamma Racing Day
  • Toegang tot DAKAR Bivak
  • Gedurende de gehele dag een variatie aan hapjes en drankjes
  • In de middag een uitgebreide BBQ
  • Afsluitend een borrel met bittergarnituur
Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Gamma Racing Day
Deel deze pagina
Klantenservice