fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De Koningshoeven-ontmoeting

De Koningshoeven-ontmoeting” wordt dit jaar voor de negentiende keer wordt georganiseerd op vrijdag 23 augustus 2019. Dat is netwerken in een ongebruikelijke, doch zeer bijzondere sfeer van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven, waarbij beleidsbepalers elkaar ontmoeten.

Het ontmoetingspunt voor Politiek, Ondernemend, Sportief en Bestuurlijk Noord-Brabant; De Koningshoeven-ontmoeting is geworden tot een must voor een ieder die betrokken is bij alles wat speelt in deze regio. Bovendien slaagt de organisatie er telkens weer in de ideale mix te vinden tussen informeel samenzijn en het luisteren naar sprekers van formaat. De krachtige dynamiek van Noord-Brabant in het decor van Bourgondisch zuid Nederland.

Daar mag U natuurlijk niet ontbreken.

In samenspraak met de Provincie Noord-Brabant is dit jaar voor het actuele thema “Circulaire Economie” gekozen en wij zijn zeer vereerd om als speciale gastspreker aan te kondigen Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, mw. Drs. S. (Stientje) van Veldhoven. De Staatssecretaris mede verantwoordelijk voor de Circulaire Economie.
In het Rijksbrede programma Circulaire Economie: ‘Nederland Circulair in 2050’ schetst het kabinet hoe we onze economie kunnen ombuigen naar een duurzaam gedreven, volledig circulaire economie in 2050. Om dit doel te bereiken moeten we op alle niveaus van onze samenleving actie ondernemen en duidelijke mijlpalen stellen.
De EU noemde Nederland recent in tweejaarlijkse Evaluatie Uitvoering EU-Milieubeleid  ‘een voorbeeld voor publiek -private samenwerking’ in de circulaire economie. Van Veldhoven’s programma Nederland circulair in 2050 is ‘een van de meest vergaande programma’s in de EU’. Kleine bedrijven worden in ons land steeds meer circulair en het recyclingspercentage van stedelijk afval behoort tot de hoogste van de EU.

Het programma na de toespraak van mw. Van Veldhoven gaat verlopen volgens het vaste patroon:
16.00 uur      Ontvangst
16.30 uur      Toespraken
17.00 uur      Borrel en walking dinner
20.00 uur      Afsluiting

Naar goed gebruik zijn er naast de kaarten voor onze sponsoren en hun gasten ook –een beperkt aantal- kaarten beschikbaar voor de vrije verkoop. Indien u zich in de toekomst zelf als sponsor aan dit mooie evenement wilt verbinden dan kant u contact opnemen met ons secretariaat via info@koningshoevenontmoeting.nl Wij informeren u graag over de sponsormogelijkheden, waarbij u naast exposure ook verzekerd bent van genoeg kaarten voor u en uw gasten.

Wij verwelkomen u graag op 23 augustus 2019 !

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van kaarten voor De Koningshoeven-ontmoeting

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Organisatie

Stichting Koningshoeven Ontmoeting

Locatie

Abdij de Koningshoeven
Eindhovenseweg 3, 5056 RP Berkel-Enschot NL

 

 

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Abdij Koningshoeven
Deel deze pagina
Klantenservice