Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De Menalda Vetes

WAARK komt naar Opende met het  geweldige theaterstuk “De Menalda Vetes”

Met Jan Veldman als schrijver in combinatie met Albert Secuur als regisseur, gaat Waark voor een historisch verantwoord stuk, maar met een duidelijke relatie naar het hier en nu. Samen kozen ze voor een theatervorm die tussen een live hoorspel en een toneelstuk in zit, gelardeerd met geluid en muzikale elementen en ook zeer humoristisch met het geweldige theaterstuk ‘De Menalda Vetes’

De Menalda Vetes ( uit de kronieken van het klooster Bloemhof)

In het stuk wordt het verhaal van de Menalda’s gespeeld. Een voorname familie uit het Oldambt. ‘Tied van overstromings, kruustochten en de Swaarde Dood. ’t Is tied van aalgedurege stried in onze streken. Hunzingoers tegen Fivelingoers. Oethoesters tegen Oskwerders, ain tegen aander, aandern tegen ain. Welkom in Dattiende aiw, welkom bie: De Menalde vetes!

Theatergroep WAARK brengt al meer dan vier decennia Groningstalig theater van hoge kwaliteit!  Ontstaan in 1973 op initiatief van de Stadsschouwburg in Groningen, opereert het gezelschap sinds 1985 zelfstandig, met een sterk professionele inslag en aanpak.

Ticketpoint is een officieel verkooppunt van ‘De Menalda Vetes’ en andere voorstellingen bij het BaronTheater

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

locatie:

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE OPENDE (GR.)

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
BaronTheater
Deel deze pagina
Klantenservice