fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De Nacht van Barendrecht

Beleef een Onvergetelijke Avond bij ‘De Nacht van Barendrecht’ – Tickets Nu Beschikbaar!

Ontdek de magie van ‘De Nacht van Barendrecht’, een niet te missen evenement in de bruisende stad Barendrecht. Dit spectaculaire feest vindt plaats op 9 maart 2024 in de sfeervolle locatie De Uitspanning, gelegen in het hart van Barendrecht.

Wij zijn trots om een fantastische line-up te presenteren met toptalenten zoals Wim Dalmee en de sensationele “Toreador” Wilbert Pigmans. Terug op veler verzoek, zal ook de charismatische John-Paul Chacon het podium betreden, klaar om het publiek te betoveren met zijn energieke optredens.

Maak je klaar om te dansen tot in de late uurtjes met de ongeëvenaarde beats van DJ Jeroen, die achter “The wheels of steel” plaatsneemt. Zijn mix van hits en klassiekers zal zeker de dansvloer doen opleven.

‘De Nacht van Barendrecht’ is meer dan alleen een muziekevenement; het is een culturele ervaring die bezoekers samenbrengt voor een onvergetelijke avond vol entertainment. De deuren openen om 19:30 uur, waarna het feest officieel start om 20:00 uur en doorgaat tot 1:00 uur.

Wees er snel bij, want tickets voor ‘De Nacht van Barendrecht’ zijn altijd snel uitverkocht! Beveilig uw plek voor dit geweldige evenement en maak deel uit van een onvergetelijke nacht vol muziek, dans en feest in Barendrecht.

Koop nu je tickets en mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een van de meest geanticipeerde evenementen van het jaar in Barendrecht. We zien je daar!

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van EP Music.

Deel deze pagina

2024-06-16 00:30:30 2024-06-16 00:30:30 Europe/Amsterdam De Nacht van Barendrecht

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
De Uitspanning
Doormanplein 7
2992 BC Barendrecht NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

De Uitspanning

EP Music

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice