Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De Notenkraker

Sprookjesballet op muziek van Tsjaikovski | Charkov City Opera & Ballet

De Notenkraker is een prachtige klassieke uitvoering die de harten van jong en oud zal veroveren. De fabuleuze muziek van Tsjaikovski die live wordt uitgevoerd door een groot orkest, de virtuoze danspartijen, het schitterende core de ballet en het decor maken dit prachtige ballet tot een magisch kerstfeest voor de hele familie.

Dit sprookjesballet vertelt het sprookjesverhaal van het meisje Clara en haar betoverende notenkrakerpop. Op kerstavond ontvangt zij een notenkrakerpop die in haar droom tot leven komt en verandert in een prins. Clara en de prins worden al snel verliefd op elkaar. Hun liefde komt echter in gevaar door de gevreesde Muizenkoning. Hij tovert de prins in een levende Notenkraker. In het gevecht met de Muizenkoning, beleven Clara en de prins de meest spannende avonturen.

Het sprookjesverhaal De Notenkraker wordt uitgevoerd door het Charkov City Opera & Ballet, met Marc Krone als verteller op het toneel.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor De Notenkraker in MartiniPlaza

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

MartiniPlaza – Groningen
Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen NL

Organisatie

MBN

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Deel deze pagina
Klantenservice