fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De Ster – The Billy Joel Experience

The Billy Joel Experience 

Een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard (Najib Amhali’s PlusSupportAct, I Can See Your Voice, Beau, De Corona’s, Crazy Piano’s e.v.a.) & zijn vijfkoppige band ‘003’. 

Billy Joel 

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons  collectieve geheugen.

Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30  top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het  pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger ‘Piano Man’ maar ook swingende rockers  zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘Honesty’ of lekkere Rock & Roll zoals ‘Only the good  die young’. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op  de plaat. En hoewel Billy (70+) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in  Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel  Experience. 

Alexander & 003 

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig  pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest  prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy  Piano’s, De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia  door heel het land een graag geziene gast. 

Met zijn band ‘003’ bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk  dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft  mogen genieten. 

Na 5 jaar vond dit team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Gezamenlijk werd  besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat? The Billy Joel Experience! 

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van De Ster Nieuwkuijk

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

De Ster - Nieuwkuijk

zaterdag 23-10-2021 | 20:30

€ 11,15 | Entree

€ 27,50 | Consumpties

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,15 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2021-10-23 20:30:00 2021-10-24 03:00:00 Europe/Amsterdam De Ster – The Billy Joel Experience De Ster - Nieuwkuijk

Locatie
De Ster Nieuwkuijk
Nieuwkuijksestraat 73, 5253 AD Nieuwkuijk NL

Leeftijd
Dit evenement is toegankelijk voor 18+.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Parkeerplek

Taxi

Hotels

De Ster Nieuwkuijk

Deel deze pagina
Klantenservice