Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De Ster – Het Hollands Feestje

Ben jij een liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan is dit feestje iets voor jou! Het Hollands Feestje staat garant voor een gezellige avond uit! Op zaterdag 11 april wordt De Ster in Nieuwkuijk weer ouderwets op z’n kop gezet. Met een artiestenprogramma die bijzonder groot is, belooft het een aaneenschakeling van leuke optredens te worden.

Line-up  

Wie op voorhand een blik werpt op de line-up, weet dat het feestje de bezoeker verzekert van een glimlach op het gezicht. Samen met Henk Bernard, Helemaal Hollands, Jordy van den Boer, Vinzzent, Henk Damen, Jeffrey Heesen, Rob van Daal, Henk Kamphuis, Feestartiest Irvine, Mike Griek, Jim Mulder, Hermano, Franky Falcon, Alex van Kammen, Joey Bos en Owen Knol belooft het op 11 april vanaf 20.00 uur ‘de vrolijkste meezingavond van het jaar’ te worden.

VIP Tickets

Speciaal voor Het Holland Feestje is er een uniek VIP-pakket samengesteld. Swing de pan uit tijdens dit Nederlands muziekspektakel vanaf een eigen VIP-area. Geniet de gehele avond van een open bar waar je binnenlands- en buitenlands gedistilleerde dranken kunt halen. Maak samen met vrienden of familie ‘een complete avond uit’ van jouw bezoek aan het Hollands Feestje.

Met een avond vol spektakel, gezelligheid en hits van eigen bodem, kan je niet anders dan meezingen en dansen met andere liefhebbers van het Nederlandstalige lied!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Het Hollands Feestje in De Ster Nieuwkuijk.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
De Ster Nieuwkuijk
Nieuwkuijksestraat 73, 5253 AD Nieuwkuijk

Evenement is toegankelijk voor 18+

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotels
Ster Nieuwkuijk
Deel deze pagina
Klantenservice