fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De Ster – Het Mega Woonwagen Feest

Elk jaar kijken we er weer naar uit: Het Mega Woonwagenfeest! Hét evenement waarop we samen het leven vieren en volop genieten van geweldige muziek. Zaterdag 28 oktober is dé dag waarop we samen de gezelligste nummers uit volle borst laten klinken. Als jij weet hoe je moet genieten van muziek en het leven, dan is dit feest absoluut onmisbaar!

De avond belooft een onvergetelijke ervaring te worden, doordrenkt van de warme sfeer van Hollandse gezelligheid. Onze line-up van artiesten staat garant voor een avond vol muzikale hoogtepunten. Henk Damen, Frank van Etten, Wesly Bronkhorst, Vinzzent, Jaman, Rinus Ponsen, Tinus Hoekstra, Franky Falcon & Charelle, Mike Griek, Jim Mulder en vele anderen zullen het podium betreden en jouw hart veroveren met hun talent.

Het Mega Woonwagenfeest is niet zomaar een concert, het is een unieke ervaring waarbij je deel wordt van een hechte gemeenschap van muziekliefhebbers. Samen zullen we dansen, lachen en meezingen op de aanstekelijke klanken van de beste Hollandse hits. Deze avond brengt mensen samen, creëert herinneringen en versterkt vriendschappen.

Wil je erbij zijn om deze onvergetelijke avond te beleven? Wacht dan niet te lang! De kaartverkoop is al begonnen en wees gewaarschuwd: op is écht op. Zorg dat je jouw plekje veiligstelt en koop nu je tickets. Dit is jouw kans om deel uit te maken van het feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Het Mega Woonwagen Feest in De Ster Nieuwkuijk.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Nieuwkuijksestraat 73
5253 AD Nieuwkuijk

Toegankelijk voor alle leeftijden.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

De Ster Nieuwkuijk

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice