Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De Ster – LEGENDS of ROCK

LEGENDS of ROCK Tribute Festival op vrijdag 4 oktober 2019  in De Ster in Nieuwkuijk met Metallica, AC/DC, Guns N’ Roses en Iron Maiden.

 

Op vrijdag 4 oktober 2019 komt de internationale LEGENDS of ROCK tribute Tour naar de Ster in Nieuwkuijk voor een Monsters of Rock spektakel met Metallica by present Danger, AC/DC by High Voltage (BE), Guns n’ Roses by Slash n’ Roses en Iron Maiden by Powerslave.
Alle hits zoals o.a ‘Nothing Else Matters’, ‘One’, ‘Highway to Hell’, ‘Whole Lotta Rosie’, ‘Paradise City’, ‘Sweet Child O’ Mine’, ‘The Number of the Beast’, ‘Run to the Hills’ en de beste albumsongs van genoemde wereld bands zullen door deze No. 1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger, AC/DC by High Voltage (BE), Guns N’ Roses by Slash N’ Roses en Iron Maiden by Powerslave is dit een Monsters of Rock-ervaring van het hoogste niveau.

 

METALLICA BY PRESENT DANGER

Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit. Tijdens haar optreden zullen niet alleen de grootste hits als ‘Enter Sandman’ en ‘Nothing Else Matters’ voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica.

 

AC/DC BY HIGH VOLTAGE (BE)

Na haar oprichting in 1992 heeft High Voltage zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Al 19 jaar speelt de band de podia plat en doet zij het publiek herinneren aan avonden vol zwetende, pure Rock
’n Roll. Dankzij haar intensieve optredens heeft de band al overal furore gemaakt! Zo is bijvoorbeeld haar versie van ‘Whole Lotta Rosie’ door het Franse Hard Rock Magazine uitgekozen om deel uit te maken van hun AC/DC tribute CD, begeleidt door de volgende opmerking: “Deze Belgische band zou AC/DC kunnen vervangen zonder dat het publiek het in de gaten zou hebben.” (HRM Oktober 2000). De setlist bestaat bijvoorbeeld uit ‘Highway To Hell’, ‘Let There Be Rock’, ‘Whole Lotta Rosie’, ‘Hells Bells’, ‘Thunderstruck’ en ‘Stiff Upper Lip’, maar ‘For Those About To Rock’ kan ook gespeeld worden met complete kanonnenshow! Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers zoals ‘Go Down’, ‘Gone Shootin’, ‘What’s Next To The Moon’ of  ‘Touch Too Much’. Als je een dergelijke setlist combineert met een explosieve rockshow, krijg je gegarandeerd een hoogst memorabele avond! Met meer dan 600 optredens in de afgelopen jaren, heeft de band dus een stevige reputatie kunnen opbouwen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zwitserland en België.

 

GUNS N’ ROSES/SLASH BY SLASH N’ ROSES

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met
spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N’ Roses als o.a. ‘Paradise City , ‘November Rain’, ‘Sweet Child O’Mine’, ‘Live & Let Die’ en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N’ Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

 

IRON MAIDEN BY POWERSLAVE

Wanneer deze goed geoliede machine eenmaal begint, is er geen houden meer aan. Het hoge niveau van de klassieke hits zoals ‘The Number Of The Beast’, ‘Run To The Hills’, ‘The Trooper’, ‘Fear Of The Dark’ of het volledige ‘Number Of The Beast’ album integraal, zijn het bewijs dat Powerslave weet hoe ze deze Iron Maiden klassiekers moeten brengen.
Al sinds 1997 (Nederlands’ eerste IM tribute) speelt de band stad en land (BeNeLux, UK, DE) plat. Waaronder de meeste gerenomeerde zalen van NL zoals 013 Tilburg, Boerderij Zoetermeer, Paard van Troje Den Haag, Dru Cultuurfabriek Ulft, Vorstin Hilversum en festivals als Bospop 2012 (mainstage), Sjwaampop, Paaspop, Nirwana’s tuinfeest, Zoks en talloze ‘Monsters of Rock’ shows. Met hun volledige show met aankleding en special effects zoals dat van een Maiden show verwacht mag worden is het plaatje compleet. Schreeuwend en headbangend op deze heavy metal waan je je in een heus Iron Maiden concert!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor LEGENDS of ROCK in De Ster Nieuwkuijk.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

De Ster Nieuwkuijk
Nieuwkuijksestraat 73
5253 AD Nieuwkuijk

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
De Ster Nieuwkuijk
Deel deze pagina
Klantenservice