Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De Ster – The Explosion Rockets

The Explosion Rockets is een Nederlandse rock-‘n-rollband die in verschillende formaties sedert 1959 in binnen- en buitenland actief is. Het repertoire bestaat uit de popmuziek van eind jaren vijftig en begin jaren zestig. De band heeft een eigen fanclub en is heden actief, zowel met hun eigen act als in het begeleiden van bekende rock-‘n-roll-artiesten.

In 1959 verkreeg de van oorsprong Vughtse band onder de naam The Jet Black Robbers snel bekendheid via talentenjachten en waren zij in een finaleronde te horen op Radio Luxemburg. Onder de nieuwe naam The Hurricane Rollers – met toestemming van de originele Hurricane Rollers – vervolgde onder leiding van sologitarist Bart Strik de band zich in de jaren zeventig. Een periode van succes volgde met de toetreding van Savage Kalman, waarmee de band de naam Savage Kalman & The Explosion Rockets kreeg. Zij speelden tijdens Felix Meurders‘ 100e radio-uitzending van The Rock ‘n’ Roll Methode en verschenen op nationale televisie als (gast)huisband bij een aflevering van de TROS Top 50. Begin jaren tachtig gaat de band uiteen, maar wordt heropgericht in 1985. Sindsdien speelt de band als The Explosion Rockets onafgebroken – met enige formatiewisselingen – tot op heden. De band is ook actief in het samenwerken met bekende artiesten, zowel in voorprogramma’s, als bij gastoptredens als bij het begeleiden van hen, onder wie Chris Montez, James Burton, The Earth Angels, The Sweet Inspirations, Jan Veermans BZN’66 en Andy Tielman. De band ontving in 2014 de Andy Tielman Award, een onderscheiding die toekomt aan veelbelovende acts op rock-‘n-roll-gebied.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor The Explosion Rockets in De Ster Nieuwkuijk.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

De Ster Nieuwkuijk
Nieuwkuijksestraat 73
5253 AD Nieuwkuijk

Let op: Dit evenement is uitsluitend toegankelijk voor 18+.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Deel deze pagina
Klantenservice