fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

de Wannebiezz in Ahoy

Na het succesvolle Wannebiezz concert in dé poptempel van Rotterdam in april kon een vervolg eigenlijk niet uitblijven. Veel bezoekers van “De goeiste vrijdag ooit” gaven aan weer zo’n gers feest te willen meemaken, maar nog veel meer mensen die het gemist hebben vroegen om een herkansing. En omdat de Wannebiezz er zelf ook “zo ontiegelijk” van genoten hebben, werd een datum in 2024 geprikt voor “DE BESTE VRIJDAG VAN HET JAAR”. Op vrijdag 15 maart trekken Arie, Rocco en Gilles hun fraaiste kloffie aan, en misschien zelfs weer hun dansschoenen, om samen met hun 4-koppige begeleidingsband B!K D!EL en backing vocals de Wannebabezz wederom een spectaculair concert te geven dat bol staat van verrassingen. Hun muzikale gasten houden we nog eventjes geheim, maar dat ze het feest compleet maken staat buiten kijf. Ook dit is weer een eenmalig concert, dus MIS HET NIET!!

Nóg een hele goeie reden om te komen?
Met jouw ticket help jij De Boterhammenman ook een handje.
1 op de 4 kinderen in Rotterdam gaat zonder ontbijt naar school. Hoe kan het bestaan in een land als Nederland? De Boterhammenman trekt zich het lot van deze kinderen aan en maakt elke dag 2.000 ontbijtjes. De kosten rijzen inmiddels de pan uit en hij bereikt momenteel nog maar 18 scholen in Rotterdam. Daarmee voorziet hij nog steeds niet alle kinderen die het broodnodig hebben.

HONGER IN 010? PLEURT OP!
We hebben de ticketprijs met €2,50 verhoogd. Van elke ticketprijs gaat 5 euro naar De Boterhammenman. Dat betekent dat jij een knaak betaalt en de Wannebiezz ook een knaak. Zo helpen we samen de Boterhammenman een handje. Ja toch, nietan?

Wil je extra doneren? Dan kan dat ook tijdens het concert.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van De Wannebiezz in RTM Stage.

Deel deze pagina

2024-03-15 20:30:00 2024-03-15 23:00:00 Europe/Amsterdam de Wannebiezz in Ahoy RTM Stage

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

RTM Stage

vrijdag 15-03-2024 | 20:30

Dit evenement is geannuleerd. De kaartkopers zijn op 31 januari per mail op de hoogte gebracht en ontvangen binnen 7 dagen hun ticketgelden retour.

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
RTM Stage
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam NL

Informatie arrangementen:

Golden Circle: Vooraan bij het podium met eigen bar.
VIP Circle: Vooraan bij het podium met eigen bar en onbeperkt drinken van het Hollands assortiment.
Balkon 1 VIP: Eigen entree/garderobe, welkomstdrankje, € 35,- muntjes, eigen bar, hapjes tijdens het concert, Wannebiezz attentie.

HONGER IN 010? PLEURT OP!
Bijna 10 jaar smeert De Boterhammenman, met een team vrijwilligers, elke dag bijna 2.000 boterhammen en verdeelt die over 18 basisscholen in Rotterdam. En nog steeds is dit slechts genoeg voor een fractie van de kinderen die zonder ontbijt naar school gaan. De Boterhammenman zal niet rusten voor álle kinderen in Rotterdam kunnen ontbijten. Met zijn stichting “Niet Graag Een Lege Maag” wil hij nog meer scholen in Rotterdam kunnen voorzien van ontbijtjes. En daar is geld voor nodig…veel geld..

De Wannebiezz en hun productieteam besloten hun concert aan te grijpen om een gezamenlijke doneeractie te starten. Onder het motto “jij een knaak, wij een knaak” verhoogden ze de ticketprijs met €2,50. Vervolgens zorgen zij dat er 5 euro naar De Boterhammenman gaat en dat is weer goed voor 3 ontbijtjes. Ook al valt er met 10 jaar Boterhammenman niets te vieren, met dit feestje in Ahoy helpen we samen de Boterhammenman een handje. Ja toch, nietan?

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

De Wannebiezz

RTM Stage

De Boterhammenman

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice