Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De Weltmeister

DE DAG DAT DE WERELD KLEUR KREEG

De makers van De Bosklopper Tapes, Iemandsland, De Kronieken van Kapitein Kolk, Roegzand en De Grup, laten in de unieke productie ‘De Weltmeister ‘ zien hoe een plattelandsgezin zich in 1974 losmaakt van hun geschiedenis en vooruit kijkt, de toekomst in. Een avondvullende beleving, doorspekt met liedjes die zomaar hits konden zijn, als ze toen waren uitgebracht.

Het is 1974 en zelfs in onze grensstreek komt de wereld voor het eerst via kleurentelevisie binnen.  Dominees met enorme bakkebaarden, boeren met knaloranje overhemden en bankbediendes met het haar voorzichtig over de oren. Heino, Vicky Leandros, ABBA en Rod Stewart schallen uit transistorradio’s die goedkoop en draagbaar zijn, zodat iedereen overal zijn favoriete muziek bij zich heeft. Hilversum 3 bestaat al, maar Veronica is alleen te ontvangen, als de wind deze kant uit waait.

Niet het seizoen maar de reclame bepaalt wat we eten en drinken: Nuts, Treets, King Corn, Exota en Skol. Het Nederlands voetbalelftal gaat naar de wereldkampioenschappen, maar niemand heeft er hoge verwachtingen van. In deze wereld leeft ons doorsnee plattelandsgezin. Ze zijn uitbaters van een klein tankstation nabij de Duitse grens. Ze hebben zo hun problemen en proberen uit alle macht wat van het leven te maken.

De voorstelling wordt omlijst met liedjes, gespeeld door een top band onder leiding van Bert Hadders (winnaar van de K. ter Laan prijs 2019).

Waan je een onvergetelijke avond terug in de seventies. De tijd van ABBA, Heino, Nuts, bakkebaarden en transistorradio’s!

Ticketpoint is het officiele verkooppunt van tickets voor De Weltmeister in het ATLAS Theater

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100, 7811 AP Emmen NL

Organisatie

Iemandsland

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Deel deze pagina
Klantenservice