fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Dierentuin

Gek op de natuur en dieren? Een dagje naar de dierentuin is voor jong en oud, voor een uitje met zijn tweetjes of juist met het hele gezin. Lekker wandelen, tussendoor een kopje koffie drinken en heerlijk spelen in de speeltuinen. Het kan allemaal! Er zijn genoeg dierentuinen in Nederland om uit te kiezen, met elk hun eigen bijzonderheden.

Misschien sta jij binnenkort wel oog in oog met een leeuw of een ander dier uit de Big Five. Bekijk de kleurrijke onderwaterwereld van dichtbij. In de dierentuin loop je zo van het ene naar het andere avontuur. Je komt ogen te kort!

Ook in de kou en regen zijn veel dierentuinen in Nederland nog goed te doen. Veel parken hebben namelijk overdekte gedeeltes, zoals aquaria, woestijnen, regenwouden etc. Ook de speelgebieden zijn vaak overdekt. Zo kun je prima even schuilen als het heel hard regent.

Je kunt meebieden voor verschillende parken. Zo kun je meebieden voor een park dicht bij jou in de buurt! Dus er is dan ook voor ieder wat wils. Er zijn parken waar je op Safari kunt, waar je de hele onderwaterwereld kunt bekijken en parken met zeldzame diersoorten.

Bied mee voor de leukste dierentuinen van Nederland!

 

 

Deel deze pagina

2024-07-21 01:55:00 2018-02-24 00:00:00 Europe/Amsterdam Dierentuin

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

VakantieVeilingen

zondag 21-07-2024 | 01:55

€ 1 | Bied mee met VakantieVeilingen

2024-07-21 01:55:00 2018-02-24 00:00:00 Europe/Amsterdam Dierentuin

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice