fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Dinner in the Sky – Wassenaar

Dinner in the Sky tilt dit jaar zijn unieke eetervaring letterlijk naar een hoger niveau, met een spectaculaire start van het seizoen bij het illustere Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Op vrijdag 12 april biedt dit buitengewone evenement u de kans om deel te zijn van iets werkelijk unieks. Dit is uw uitnodiging om niet alleen getuige te zijn, maar ook actief deel te nemen aan een gastronomisch avontuur in de lucht.

Reserveer Uw Exclusieve Plek Tussen de Wolken
Nu is het moment om uw stoelen of tafel te reserveren voor een exclusieve Lunch, HighWine, of Diner menu-ervaring die uw verwachtingen zal overtreffen. U boekt niet zomaar een maaltijd; u boekt een all-inclusive arrangement dat begint met een stijlvolle ontvangst. Geniet van de luxe van Valet Parking, word verwelkomd met sprankelende champagne en verfijnde amuses, allemaal 45 minuten voor uw “vlucht” naar culinaire excellentie.

Een Onvergetelijke Culinaire Reis op 50 Meter Hoogte
Maak u klaar om plaats te nemen op het Dinner in the Sky platform, waar u op 50 meter hoogte een eetervaring zult beleven die zijn gelijke niet kent. Omgeven door adembenemende uitzichten en de serene klanken van onze huis-DJ Danny, zult u genieten van de exquise culinaire creaties van chef Jim Boctor en zijn deskundige team. Dit alles, vergezeld door een selectie van de mooiste wijnen, zorgt voor een dinerervaring die u niet wilt missen.

Afterdrink: Het Perfecte Einde van Een Perfecte Avond
Na uw dineravontuur bieden wij u de gelegenheid om nog een half uur na te genieten van een overheerlijke Afterdrink. Terwijl u terugblikt op een onvergetelijke ervaring, kunt u ontspannen en nagenieten van de magie van de avond.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een uniek evenement dat uw zintuigen zal prikkelen en u herinneringen zal geven die een leven lang meegaan. Boek nu uw plaats voor Dinner in the Sky in Wassenaar op vrijdag 12 april. Wees getuige van hoe de culinaire kunst en innovatie samenkomen in een spectaculair diner dat letterlijk tussen hemel en aarde plaatsvindt.

Let op: Late Lunch en Early diner zijn onder voorbehoud van voldoende animo.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Dinner in the Sky Nederland

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Kasteel de Wittenburg
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar NL

Programma:
Ontvangst met Bubbles & Bites half uur voor de vlucht
Dinner in the Sky flight
After Landings Borrel tot een half uur na flight

Reserveren:
Tickets zijn online te bestellen per persoon, met een maximum van 22 personen per vlucht. Telefonisch bestellen kan via 0900 – 9000 8000 (€ 0,60 per minuut) van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.30 uur. Wil je een gehele vlucht (22 personen) boeken? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Kasteel de Wittenburg

Dinner in the Sky

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice