Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Dinnershow met Ernest van Hartingsveldt

Sinds januari 2007 is Ernest actief als huiszanger in het café van zanger Peter Beense. Na zijn vertrek in augustus van het jaar 2015 wordt hem gevraagd te komen zingen in Café Bolle Jan, het café gesticht door de ouders van René Froger. Tot op heden is hij daar regelmatig te zien als zanger. In 2008 brengt Ernest zijn eerste single uit getiteld “Hoe kan ik van je houden” die binnen één maand werd geplaatst op het EMI Music album “Het mooiste van Amsterdam”.

In 2010 werd hij gevraagd om op te treden tijdens de bekerwinst van voetbalclub AFC Ajax in de Amsterdam ArenA. Gelijktijdig kwam zijn derde single “Vrij zijn” uit die op nummer 71 in de Single top 100 binnenkwam en twee weken in de lijst heeft gestaan.[1] Later dat jaar was hij kokend en zingend te zien in het kookprogramma van topkok Herman den Blijker, “Herrie in je huiskamer”.

In 2012 komt de film “Ik stond erbij” (Engelse titel: By Her Side) uit waarin Ernest een van de drie hoofdrollen vervuld. De documentaire van regisseur Niels van Koevorden (productie: Een van de Jongens) won op het Full Frame Documentary Film Festival in Durham (Verenigde Staten) de ‘Jury Award for Best Short’. Met het winnen van deze prijs is de film automatisch in de race voor een nominatie voor de Oscars van 2014. Eerder won de film de publieksprijs op het Go Short International Short Film Festival Nijmegen en twee VERS Award voor nieuw Nederlands filmtalent. Ik stond erbij is een uniek filmdocument waarbij aanstaande vaders in beeld komen op een manier die niet eerder te zien was.

Landelijk bekend wordt Ernest in 2013 door zijn deelname aan het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen  Hij behaalde de halve finale van het programma. Ernest trad in mei 2014 vier avonden op in de Amsterdam ArenA tijdens de Halftime show van de concertreeks van Toppers in concert 2014 wat zijn tienjarig jubileum vierde dat jaar.

In oktober 2014 geeft hij een eigen concert in het theater De Rode Hoed. Dit is zijn eerste concert waar hij alleen gebruikmaakt van een vleugelpianist en een bassist op Contrabas.

Tijdens de dinnershow zal hij ook ballads van de jaren 60 tot heden ten gehore brengen. Fantastische muziek met een heerlijk 4 gangen Dinner.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van de Dinnershow van Escape Factory.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Dinnershow met Ernest van Hartingsveldt

zaterdag 12-12-2020 | 18:30

€ 59,50 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

2020-12-12 18:30:00 2020-12-12 21:30:00 Europe/Amsterdam Dinnershow met Ernest van Hartingsveldt Escape Factory

Locatie
Escape Factory
Gedempt Hamerkanaal 267
1021 KP Amsterdam

Menu
Het viergangen keuze menu bestaat uit:

Voorgerecht:
Burrata met gekleurde tomaten, rucola, basilicum olie
Burrata with coloured tomatoes, rucola, basil oil
Of/Or
Rundercarpaccio met truffelmayo, pesto, Parmezaanse kaas, pijnboompitten
Beef Carpaccio with truffel mayonnaise, pesto, Parmesan cheese, roasted pine nuts
***
Tussengerecht
Koud bietensoepje van rode biet, room en Elstar appel
Cold soup of beetroot, cream and Elstar Apple
***
Hoofdgerecht
Gebakken zalmfilet, aardappelgratin, groenten en citroen-dille saus
Pan-fried salmon fillet, potato gratin, vegetables and lemon-dill sauce
Of/Or
Huisgemaakte risotto met truffel, Parmazaanse kaas, boter, rucola
Homemade risotto with truffle, Parmesan cheese, butter, rucola
***
Nagerecht
Rood fruit, sorbetijs van mango, citroen, framboos
Red fruit, sorbet ice cream of mango, lemon, raspberry
Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Escape Factory
Menukeuze
Deel deze pagina
Klantenservice