Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

DJ Paul Elstak

Back to the 90’s

De minimale leeftijd voor DJ Paul Elstak in de Ster in Nieuwkuijk is 18 jaar!

Er zijn van die namen die in ieders geheugen gegrift blijven staan. DJ Paul Elstak is er daar een van. De man achter de vele klassiekers gaat al tientallen jaren mee en het ziet ernaar uit dat dit nog wel even zo blijft. Op 15 september viert The Godfather of Hardcore feest in de Ster in Nieuwkuijk en daar móét jij bij zijn!

De absolute grondlegger van Hardcore. Een echte legende in de muziekwereld. Vorig jaar stond Paul Elstak zelfs voor de vijfde keer op nummer 1 van de top 500 90’s van Q-Music. Hoogste tijd dus voor een ode aan deze legende van de hardere stijlen. Een man die gerust een icoon van de Nederlandse cultuur genoemd mag worden. Koop dus nu snel je tickets voor DJ Paul Elstak in de Ster Nieuwkuijk voor 15 september 2018.

Paul Elstak

DJ Paul Elstak doet nu, na ruim 30 jaar, nog menig sneaker van de dansvloer gaan met zijn herkenbare sound. Eind jaren ’80 werd Paul voor de eerste keer gevraagd te draaien in de BlueTiek-Inn, een toen bekende discotheek. Door veel invloed van de House muziek ontstaan in deze periode de eerste Hardcore klanken. De Gabber kwam tot stand en het werd razend populair, net als DJ Paul Elstak. De 1e bekende track van Paul kwam uit in 1991 en veranderde vervolgens veel voor Paul.

Pas in 1994 bracht hij de eerste track uit onder zijn eigen naam, die vanaf dit moment niet meer weg te denken valt. De bekendste hits van de DJ die iedereen kent zijn ‘Rainbow high in the Sky’ en ‘The promised land’. In 1997 besluit Paul een punt te zetten achter zijn Happy Hardcore avontuur en terug te keren naar zijn roots en passie: Hardcore.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt.

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

De Ster Nieuwkuijk

Nieuwkuijksestraat 73

5253 AD Nieuwkuijk

Veelgestelde vragen
Hotels
Ster Nieuwkuijk
Webshop
Deel deze pagina
Klantenservice