Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Het Complot met “Een vreemde gast”

Hij is notaris, zij heeft haar cateringbedrijfje en kunsthandel. Seiffert en Lilly van der Merwede, welgestelde moderne vijftigers. Een zeer geslaagd stel, althans, zo lijkt het.

Zij treffen voorbereidingen voor een etentje met goede vrienden. Daan en Marquerite, Susan en Herman. Wanneer Daan en Marguérite arriveren treffen zij ook ‘Een Vreemde Gast’: een exotische buitenlander die bij Lilly en Seiffert logeert en klusjes verricht om zijn grote droom bij elkaar te verdienen. En ieder heeft zo zijn eigen reactie en omgangsvorm met deze tijdelijke nieuwkomer, deze vreemde snuiter. Maar wat bezielt Seiffert, de heer des huizes? Waar hangt hij uit?

 “Eerst staat hij gewoon toe te kijken hoe iemand er met zijn portefeulle vandoor gaat, midden op straat, zonder iets te doen.”

In deze voorstelling lopen een aantal zaken door elkaar; de omgang met de Vreemde Gast, de verschillen in cultuur en muziek, gebeurtenissen uit het verleden, dromen en diepe verlangens in het heden, het verstoort ieders leven en leidt tot grote verwarring en ingrijpende keuzes.

Gebeurtenissen in de scènes lijken zo uit de actualiteit ontsproten en leveren pijnlijke momenten op die ook weer lachwekkend kunnen zijn en plaatsvervangende schaamte oproepen. Dit alles maakt deze voorstelling tot een hilarisch, actueel drama.

 

Een komische theatervoorstelling:  Het Complot met “Een vreemde gast”

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

locatie:

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE OPENDE (GR.)

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
BaronTheater
Deel deze pagina
Klantenservice