Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

ElfwegenFietstocht

Op zaterdag 14 juli bestaat de unieke mogelijkheid om te fietsen op de Wâldwei van Surhuisterveen naar Leeuwarden met de ElfwegenFietstocht. Auto’s worden op die dag van de snelweg geweerd. Aan de fietstocht kunnen maximaal 2018 fietsers deelnemen. Een symbolisch aantal, gekoppeld aan Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa.

De fietstocht maakt onderdeel uit van het project Fossylfrij Fryslân, een beweging die Friesland zo duurzaam mogelijk wil maken. Van 1 tot en met 14 juli reizen mensen in Friesland zo veel mogelijk zonder een druppel benzine of diesel te gebruiken.

Steden, dorpen, scholen en bedrijven werken samen om er twee weken lang een feest van te maken. Vervolgens zullen twee weken lang elektrische en groengasauto’s, deelauto’s, bussen en fietsen, segways, ligfietsen, elektrische boten en lifters het verkeersbeeld bepalen.

De fietstocht op 14 juli sluit de Elfwegentocht af. De start vindt plaats op het Torenplein in Surhuisterveen, waarna met een gemiddelde snelheid van 25 kilometer per uur richting de Wâldwei wordt gereden. Daarna rijden de fietsers in eigen tempo naar Leeuwarden. vanaf Leeuwarden worden 2  bepijlde routes uitgezet terug naar Surhuisterveen. Een route van 60 en 100 kilometer. Er wordt in pelotons gefietst tot aan Van der Valk Leeuwarden.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van ElfwegenFietstocht.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Start is op Torenplein Surhuisterveen.
Finish is op het Torenplein in Surhuisterveen.

Er wordt gefietst van Surhuisterveen naar Van der Valk Leeuwarden (tussenstop) en weer terug naar Surhuisterveen.

Het dragen van een helm tijdens de tocht is verplicht.

Locatie

Torenplein Surhuisterveen

 

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Elfwegentocht
Deel deze pagina
Klantenservice