Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Ete bij de Boer XL

Smaakvol dineren op de boerderij tijdens Ete bij de boer XL

In juni is t Bildt op zijn mooist. De aardappelvelden staan in bloei, als voorbode voor de oogst in het najaar.  Op 23 juni 2018 ontvangt ’t Bildt 2018 gasten voor een bijzondere maaltijd, waarbij aardappel een belangrijk element is. De schuren waar na de oogst de aardappelen opgeslagen worden, worden omgetoverd tot pop-up restaurants. U eet terwijl u uitkijkt op de pracht van ’t Bildt. Het menu is samengesteld uit producten uit ’t Bildt. U kunt zelf de boerderij uitkiezen waar u aan tafel wilt.  Per boerderij zijn er  120 plaatsen beschikbaar dus bestel nu je tickets voor Ete bij de boer XL!

Aardappelmaaltijd in boerenschuren aan de Oudebildtdijk, de langste straat van Nederland.

Bezoekers worden getrakteerd op een uitgebreide aardappelmaaltijd met streekproducten. Ze kunnen terecht in de aardappelschuren, waar ook de kunst te bewonderen is. Voor of na de maaltijd krijgen de bezoekers een rondleiding op het boerenbedrijf. De maaltijd verzorgen we in samenwerking met de afdeling horeca van het Friesland College.

Op het Bildt bestaat het gezegde: “In juny het ‘t Bildt de pronk an”, wat betekent dat alles in die tijd op zijn mooist is. Aardappelvelden staan in bloei, tarwe en gerst tonen hun nog jonge aren en 50 tinten groen zijn zichtbaar in het landschap.

In deze zetting zullen meer dan 600 tafels buitengezet worden door de bewoners, in samenwerking met de organisatie. Hieraan zullen meer dan 6000 gasten, samen met hun gastvrouwen en –heren, genieten van een aardappelmaaltijd en letterlijk neerkijken op de akker waar hun voedsel vandaan komt.

Veel studenten zullen assisteren bij het opstellen van het businessplan en het uitvoeren hiervan, samen met de dijkbewoners.

Bussen zullen de gasten van en naar de dijken transporteren. Gasten zullen zelf naar hun aangewezen zitplaats lopen of er door (innovatieve) vervoersmiddelen naartoe gebracht worden.

Straatartiesten zullen de gasten tijdens hun maaltijd passend entertainen. Zij zullen langs de dijk optreden.

Voor meer informatie klik hier.

Ticketpoint is het officele verkooppunt

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Fam Bierma, Rood pad 3, 9078 Oudebildtzijl

Fam v.d. Schaar, Oudbildtdijk 60, 9078 WH, Oudebildtzijl

Fam. Hoogland, Oudebildtdijk 201, 9076 GG, Sint Annaparochie

Mts. Schuiling, Oudebildtdijk 287, 9076 GG Sint Annaparochie

Fam. De Jong, Oudebildtdijk 487, 9076 GP  Sint Annaparochie

Fam. Hoogterp, Oudebildtdijk 771, 9079 NC Sint Jacobiparochie

Fam. Houtsma, Oudebildtdijk 1088, 9075 NL, Westhoek

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
Deel deze pagina
Klantenservice