Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Exempel

Ben jij al benieuwd naar ‘Tuin der Lusten’, de nieuwe showproductie van Exempel THEBAND? Mooizo, want op 28 maart gaat de show in muzikale première tijdens het jaarlijkse concert in Perron-3 te Rosmalen. Concerten om 14:00 en 20:00 uur.

De in 1967 opgerichte jeugd-showdrumband Exempel, is in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een orkest met zowel nationale als internationale bekendheid die hoort bij de top van de Nederlandse show-en marchingbands. Samen met Jong Exempel, stageband NEXT, bestuur & vrijwilligers vormt ze een bloeiende muziekvereniging welke 175 leden telt.

De ‘Lions of Victory’ delen hun vriendschap, passie & liefde voor muziek graag met het publiek. Deze ‘Brabantse leeuwen’ doen dat onder meer bij sociaal-culturele evenementen in het eigen dorp Empel, de gemeente Den Bosch en tijdens taptoes & parades in binnen- en buitenland.

De kracht van THEBAND ligt in het Brabantste karakter van de club. Gemoedelijk en gastvrij, maar óók ondernemend, zonder angst om te vernieuwen of te veranderen. Exempel heeft een natuurlijke drang om met elkaar balans te houden tussen genieten van het leven en hard werken.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Exempel The Band.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Theater Perron-3
Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotels
Locatie
Exempel
Deel deze pagina
Klantenservice