Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Final Four

Tijdens de Final Four zullen de vier beste ijshockey teams van Nederland in het Thialf strijden om het felbegeerde landskampioenschap. Wil jij hier bij zijn? Koop snel je ticket!

Het Nederlandse ijshockey krijgt een nieuw evenement. Voor het eerst wordt door de vier beste Nederlandse ploegen uit de Beneliga in één weekeinde gespeeld om het Kampioenschap van Nederland. Deelnemers en speelschema van deze Final Four zijn nu officieel.

Vorig jaar werd het Nederlandse kampioenschap nog uitgedeeld aan de Nederlandse ploeg die het verst kwam in de play-offs van de Beneliga. Zo werd Heerenveen als verliezend finalist in de finale tegen Herentals toch Nederlands kampioen. Dit jaar is gekozen voor een andere opzet, waarbij de top vier op één locatie de slag aangaat om het kampioenschap. Plaats van handeling is Heerenveen.

Het speelweekend is dat van 25 en 26 februari. Geplaatste clubs zijn Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Heerenveen. Op zaterdag worden de twee halve finales gespeeld, op zondag de strijd om het brons en de finale om het Kampioenschap van Nederland. In de halve finales spelen op zaterdag 25 februari om 17.00 uur Eindhoven en Den Haag om een plek in de eindstrijd. Vanaf 20.30 uur bepalen Heerenveen en Amsterdam wie beslag gaat leggen op de andere finaleplaats.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

– Kindertickets kunnen besteld worden voor kinderen tot 12 jaar.

– Het zaterdagticket is geldig voor beide wedstrijden op zaterdag.

– Het zondagticket is geldig voor beide wedstrijden op zondag.

– De Passe-Partout geeft toegang tot alle vier de wedstrijden, op zaterdag en zondag.

Hotels
Webshop
Deel deze pagina
Klantenservice