Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Final Four

Op 24 en 25 februari vindt in Thialf voor de tweede maal de ‘Final Four’ plaats. In een directe strijd om het kampioenschap gaan AHOUD Devils Nijmegen, Hijs Hokij Den Haag, Laco Eaters Geleen en UNIS Flyers Heerenveen bepalen wie er met de landstitel vandoor gaat.

Zaterdag 24 februari vinden de halve finales plaats. Om 16:30u gaat de Final Four van start! Bekerwinnaar HIJS Hokij Den Haag, Ron Berteling Schaal winnaar Laco Eaters Geleen, regerend landskampioen Unis Flyers Heerenveen en AHOUD Devils Nijmegen gaan strijden om een finale plek.

Een dag later is het dan zo ver. De finale om het landskampioenschap. In een direct duel zullen de winnaars van de halve finales bepalen wie zich dit seizoen Nederlands beste mag noemen. Face-off is om 15.00 uur.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Final Four.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

– Kindertickets kunnen besteld worden voor kinderen tot en met 12 jaar.

– Het zaterdagticket is geldig voor beide wedstrijden op zaterdag. (halve finalewedstrijd 1 start om 16:30, halve finalewedstrijd 2 start om 20:00 uur).

– Het zondagticket is geldig voor de finale op zondag. (finalewedstrijd start om 15:00 uur).

– De Passe-Partout geeft toegang tot alle drie de wedstrijden, op zaterdag en zondag.

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Locatie
IJshockey Nederland
Deel deze pagina
Klantenservice