fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Flux Beachvolley & Tentfeest 2023

𝗭𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱 – 𝐁𝐞𝐚𝐜𝐡𝐟𝐞𝐬𝐭! 🤩

Ervaar de zomerbeleving op het Flux Beachvolley & Tentfeest 2023! Mis dit evenement vol sport, muziek en feest niet en koop nu je tickets. Bereid je voor op een onvergetelijke dag en nacht vol opwinding en plezier. Op 10 juni komt het strand tot leven met Flux Beachvolley & Tentfeest 2023.

Dit evenement is dé plek waar beachvolleybalfanaten en feestgangers samenkomen. Of je nu een ervaren volleyballer bent of gewoon wilt genieten van de sfeer, er is voor ieder wat wils. Doe mee aan spannende beachvolleybaltoernooien. Met competities op verschillende niveaus, is er ruimte voor iedereen om deel te nemen en te schitteren. Maar er is meer dan alleen sport! Zodra de zon ondergaat, verandert Flux Beachvolley & Tentfeest 2023 in een grootschalig tentfeest.

Dans op de opzwepende beats van top-DJ’s zoals TOMCIO, FEEST DJ TEUN, JAN BIGGEL, DJ JOEP, DANSADO EN DE FEESTMEESTER, FLUX POWER HOUR, FEESTDJ’S WESLEY en MITCHELL en geniet van verfrissende drankjes bij onze bruisende bars. Met een line-up vol geweldige artiesten en een energieke sfeer, wordt dit feest een onvergetelijke ervaring die al je zintuigen prikkelt.

Laat je volledig gaan en vier de zomer op zijn best! Flux Beachvolley & Tentfeest 2023 is meer dan alleen een evenement – het is een totale zomerervaring. Met een adembenemend stranddecor, opwindende muziek, intense wedstrijden en een feestelijke ambiance, belooft dit evenement je stoutste verwachtingen te overtreffen. Creëer waardevolle herinneringen en beleef magische momenten die je voor altijd bijblijven.

Wacht niet langer! Koop vandaag nog je tickets en verzeker jezelf van een plek op het meest gewilde evenement van 2023. De kaarten vliegen de deur uit, dus zorg ervoor dat je erbij bent op Flux Beachvolley & Tentfeest 2023. Bereid je voor op een dag vol sportieve prestaties en een nacht vol feestvreugde. We verwelkomen je graag op het strand voor een onvergetelijke ervaring!

Vanaf 20:00 uur is de tent geopend, entree € 11,75.

H𝗮𝗻𝗱𝗶𝗴 𝗼𝗺 𝘁𝗲 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻
Minimumleeftijd: 15 jaar
Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Ticketpoint is het officiële verkoopkanaal van Flux Hedel.

Deel deze pagina

2024-05-26 18:26:06 2024-05-26 18:26:06 Europe/Amsterdam Flux Beachvolley & Tentfeest 2023

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Adres:

Molendijk 1A,
5321 GG, Hedel

Locatie: 

Parkeerterrein gelegen achter Dorpshuis Gelre’s End.

Let op: Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice