Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Friesians on Ice

Ontdek en beleef de pracht van de Friese cultuur in de wereldberoemde ijshal van Heerenveen!    

Op 24 maart 2019 vindt Friesians on Ice plaats in Thialf. Met dit nieuwe evenement staat het Schaatshart van de Wereld volledig in het teken van de unieke en eigenzinnige Fryske cultuur. Voor het eerst wordt het indoor NK Beljeien voor het Friese ras enkelspan georganiseerd. Daarnaast stap je even terug in de tijd in het aangeklede Fryske strodorp.

Naast de beleving van prachtige harddravende Friese paarden over het ijs ontdek je veel meer spektakel tijdens Friesians on Ice. Zo wordt er onder andere aan priksleeën, ringsteken en schoonrijden gedaan. In het strodorp tref je de oude Friese ambachten aan én zijn er leuke activiteiten voor jong en oud te vinden. Natuurlijk wordt de koek en zopie niet vergeten en kan je tussendoor genieten van het livemuziek door onder andere het Shantykoor.

Kortom een evenement die je als cultuur en ijsliefhebber niet mag missen. Bestel snel je kaarten voor Friesians on Ice en stap in de bijzondere wereld van de Friese cultuur!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Friesians on Ice in Thialf Heerenveen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Thialf – Heerenveen
Pim Mulierlaan 1, 8443 DA Heerenveen NL

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Thialf Heerenveen
Deel deze pagina
Klantenservice