Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Friesians on Ice

Ontdek en beleef de pracht van de Friese cultuur in de wereldberoemde ijshal van Heerenveen!    

Op zondag 29 maart 2020 vindt voor de 2e keer Friesians on Ice, het NK Indoor Beljeien Friese ras,  plaats in Thialf. Het Schaatshart van de Wereld staat deze dag volledig in het teken van de unieke en eigenzinnige Fryske cultuur. Daarnaast stap je even terug in de tijd in het aangeklede Fryske strodorp.

Naast de beleving van prachtige harddravende Friese paarden over het ijs ontdek je veel meer spektakel tijdens Friesians on Ice. Zo wordt er onder andere aan priksleeën, ringsteken en schoonrijden gedaan. In het strodorp tref je de oude Friese ambachten aan én zijn er leuke activiteiten voor jong en oud te vinden. Natuurlijk wordt de koek en zopie niet vergeten en kan je tussendoor genieten van livemuziek.

Een evenement die je als paarden, cultuur en ijsliefhebber niet mag missen. Bestel snel je kaarten en stap in de bijzondere wereld van de Friese cultuur!

Familiebundels

Profiteer met de familiebundel! Entree voor 2 volwassenen en 2 kinders t/m 17 jaar. Vanaf € 47,50 heb je al een familiebundel voor het gehele gezin.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Friesians on Ice in Thialf Heerenveen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Thialf – Heerenveen
Pim Mulierlaan 1, 8443 DA Heerenveen NL

Kinderen tot 4 jaar hebben gratis entree.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Thialf Heerenveen
Deel deze pagina
Klantenservice