Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

George Baker – Live in Concert

50-jarig jubileum, 75e verjaardag en wereldwijd 25 miljoen verkochte platen. Tijd voor een grootse show in Rotterdam Ahoy!

George Baker laat oude tijden herleven tijdens zijn jubileumjaar! 50 jaar na de eerste single van de George Baker Selection en vele hits en shows verder is het tijd unieke concerten in het Kurhaus, Scheveningen!

Met een weergaloze en eigentijdse show zal hij de fans mee terugnemen in de tijd, van Morning Sky, Santa Lucia by Night tot natuurlijk het onvervalste Little Green Bag en Una Paloma Blanca, ze komen allemaal voorbij!

Het jubileumjaar staat vol met hoogtepunten en zal eindigen met 2 unieke concerceten in het Kurhaus. George zal niet alleen op het podium staan deze avond maar aan zijn rechterzijde zal George The, vaste solo gitarist van de band, staan, aangevuld met hun eigen live band. George en George delen al 50-jaar lief en leed, reizen samen nog steeds de hele wereld over in de relatie management en vriend en dus was het ook heel snel duidelijk dat zij samen op het podium zouden staan aangevuld met de Marcel Fisser band en speciale gasten. Zo waren de 2 afgelopen jaar nog op tour door de pacific waar volle zalen volledig uit hun dak gingen.

Inmiddels behoren de liedjes tot nationaal erfgoed en geniet de band een absolute cultstatus in Nederland. Er gaat geen feest voorbij waarin jong en oud uit hun dak gaan op Little Green Bag, Paloma Blanca en vele andere liedjes! Daarnaast is George nog veelvuldig in de media te zien met o.a. zijn bekroonde rol in de reclames van een supermarkt keten of de liedjes die in films en tv voorbij komen.

 

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor George Baker in Kurhaus Scheveningen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Grand Hotel Amrâth Kurhaus Scheveningen
Gevers Deynootplein 30, 2586 CK Den Haag NL

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
George Baker
Rotterdam Ahoy
Deel deze pagina
Klantenservice