Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Zalmai Araa, Ghezaal Enayat & Fayaz Hamid live in Concert

A Night of Fun & Music

Beleef een gezellige avond tijdens Zalmai Araa, Ghezaal Enayat & Fayaz Hamid live in Concert. Zalmai, Ghezaal en Fayaz staan onder andere in Rotterdam, Essen, Frankfurt en Hamburg.

Ghezaal Enayat is een Afghaanse zangers, songwriter en presentatrice uit Afghanistan. Ze zingt zowel in Pashto en Dari en woont momenteel in Canada. Ghezaal werd beroemd met haar duet “Dil-e Beqarar” en sindsdien vertegenwoordigt ze Afghanistan in vele concerten, festivals en tv-shows in het binnen- en buitenland. Ze is de voormalige presentatrice van het televisieprogramma Music Night Show op 1TV Afghanistan.

Fayaz Hamid is sinds zijn jeugd geïnteresseerd in zingen. Toen zijn familie zijn ongelooflijke talent ontdekte, moedigden ze hem aan om na zijn studie een carrière in entertainment na te streven.

Naar aanleiding hiervan nam hij deel aan The Afghan Star (de Afghaanse versie van Idols). Hij eindigde hier als 4e onder 10000 mensen in 2008 en 2009. Voor de bevolking van Afghanistan blijft hij een Afghaanse ster met zijn geweldige stem en ten slotte zijn geliefde liedjes.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor concert tickets van Zalmai Araa, Ghezaal Enayat & Fayaz Hamid live in Concert

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

24-12-2017   Essen

Efes Festsaal
Riedinger Str. 10
45141 Essen (Noordrijn-Westfalen)

 

25-12-2017 Frankfurt

DeLuxe Event Palace
Raiffeisen Str. 24-26
61191 Rosbach b.d. Höhe

 

30-12-2017 Hamburg

Golden Lounge
Uberseering 7-15
22297 Hamburg

06-01-2018 Munchen

Sarah Palast
Daimler Str. 3
Munchen

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
HB Entertainment
Deel deze pagina
Klantenservice