Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Gigantengala

Giganten Gala

Jaarlijks organiseert Gigant FM in Erica een groot familiefeest genaamd het Giganten Gala. In de afgelopen 10 jaar dat we dit feest hebben gehouden hebben we vrijwel alle bekende Nederlandse artiesten op het podium gehad zoals: Jannes, Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling, Frans Bauer en vele andere.

Ook regionaal talent geven wij altijd een plek op het Giganten Gala. Zo traden o.a. Monique Heegen, Bouke, John Stevens, Jan Warringa, Lucas & Gea en nog heel veel meer jonge nieuwe artiesten op!

Dit jaar zal het gezellige familiefeest plaatsvinden op zondag 3 juni aan de veenschapswijk op Erica in een sfeervol ingerichte feesttent, zodat het publiek ten alle tijden droog kan staan. Mocht het echter dusdanig warm worden is er de mogelijkheid de zijkanten te verwijderen om zo en half open lucht festival te organiseren.

Nederlandstalige muziekliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken tijdens dit festival, maar ook aan de Engelse klassiekers en de jeugd is gedacht. Entree zal zoals altijd slechts 10 euro bedragen. 

Op zondag 3 juni gaan weer een tal van artiesten optreden o.a Snollebollekes (die de tent volledig op zijn kop gaat zetten), CCR REVIVAL BAND,( Met alle bekende klassiekers ) #HennyWeijmans (voormalig zanger van de New Four), Henk WijngaardCorry Konings,( Goud van oud Nederlandstalige muziek)  Aukje Fijn en Evert Wolters ( Regionale talenten).

Ticketpoint is het officiële verkooppunt.

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatiegegevens:

Evenemententerrein Veenschapswijk
7887 TZ Erica

Op locatie is signing aanwezig naar het parkeerterrein.

Rolstoelplaatsen: Rolstoelgebruikers kunnen reguliere tickets kopen.

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Deel deze pagina
Klantenservice