Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Gigant FM Gala

Gigant FM Gala

Het Gigant FM Gala staat weer vol met Nederlandse Giganten! Zo komen onder andere Ronnie Ruysdael en Jannes optreden. Ook Tribute to the Cats band en Peter Koelewijn zullen komen optreden.

Nederlandstalige muziekliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken tijdens dit festival. Ook dit jaar is de line-up weer fantastisch.

Evenemententerrein Veenschapswijk

Het Gigantenfestival is een familiefeest op Evenemententerrein Veenschapswijk in Erica. Het evenement is georganiseerd door Gigant FM. Deze 10e editie wordt een waar jubileum feest wat je niet wilt missen! Er zijn voor dit festival slechts 2000 tickets beschikbaar. Zorg er dus voor dat je snel je plaatsen bemachtigd. Tickets kosten in de voorverkoop nu slechts € 10,-.

Artiesten Giganten Gala

Diverse artiesten treden op tijdens het Gigantengala. Zo bezoekt Peter Koelewijn (bekend van de hit “Kom van dat dak af”) het festival. Ook is Ronnie Ruysdael (bekend van De Sjonnies) aanwezig. De veelzijdige Nederlandstalige zanger Jannes komt ook. Hij kan toch gerust als hoofdact aangemerkt worden. Jannes heeft een groot scala aan bekende hits waarvan er ongetwijfeld velen ten gehore gebracht worden. De Volendamse Tribute to the Cats band bestaat in 2017 maar liefst 15 jaar. Zij komen dit jubileum onder andere bij het Gigantengala vieren met een optreden.

Jannes

Jannes brak in 2001 landelijk door met zijn CD Casablanca naar Napoli. Vele andere hits volgden snel. Wil je Jannes zien optreden? Bestel dan nu snel je ticket voor het Gigant FM Gala!

Tribute to the Cats band

In de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek hebben The Cats een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als ‘One way wind’, ‘Times were when’, ‘Lea’, ‘Why’ en ‘Where have I been wrong’. Met een totaal van 22 noteringen in de top tien en vele gouden en platina platen werden The Cats met hun ‘palingsound’ een begrip.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Locatiegegevens:

Evenemententerrein Veenschapswijk
7887 TZ Erica

Op locatie is signing aanwezig naar het parkeerterrein.

Rolstoelplaatsen: Rolstoelgebruikers kunnen reguliere tickets kopen.

Hotels
Webshop
Deel deze pagina
Klantenservice