Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Haider Salim – Live in Concert

Start het Afghaanse nieuwe jaar ( Nowruz ) met een concert van Haider Salim . Deze bekende zanger uit Afghanistan is populair bij jong en oud. Beleef een gezellige avond in ontspannen sfeer en geniet van zijn mooie muziek en prachtige stem. Het concert in Beverwijk is onderdeel van de Europese Tour waarin de zanger ook Krefeld (Duitsland) bezoekt. Wil jij graag bij de show in Duitsland aanwezig zijn? Ook dat is mogelijk. Boek dan nu meteen je tickets.
Haider Salim begon zijn carrière in de jaren ’70 en werd populair in zijn geboorteland voordat hij, gedwongen door de politieke onrust daar, moest vluchten. Hij is uitgegroeid tot een van de meeste bekende en invloedrijke zangers uit Afghanistan.
HB Entertainment heeft al meer dan 20 jaar evenementen voor de Afghaanse gemeenschap georganiseerd. Zij willen graag de Afghaanse muziek binnen Nederland promoten.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van Haider Salim.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locaties

27-03-2020
Le Palais – Krefeld
Ostwall 100, 47798 Krefeld (DE)

28-03-2020
De Prins Evenementen – Beverwijk
Parallelweg 61, 1648 NL Beverwijk (NL)

Evenement geannuleerd

In verband met Corona-maatregelen is dit evenement geannuleerd. Kopers van tickets zijn hierover reeds geinformeerd en kunnen in de week van 16-20 maart 2020 hun betaalde ticketgelden retour ontvangen.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Locatie Krefeld
Locatie Beverwijk
Deel deze pagina
Klantenservice