Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Hemdykrintocht

Zaterdag 1 september 2018 vindt de zesde Hemdykrintocht plaats. De Hemdykrintocht is wandelen door de prachtige Fryske weilanden, langs de Oudegaaster Brekken en door de wetlands van het Fryske Gea. Een unieke combinatie van actief zijn, genieten van de omgeving en van culturele en muzikale activiteiten.

Er zijn tijdens deze wandeltocht 3 verschillende afstanden en routes waaruit gekozen kan worden. De deelnemers kunnen namelijk kiezen uit de 10, 20 of 30 kilometer. Langs de route zijn er rustplaatsen met koffie, thee, fruit, soep en niet te vergeten; gezellige muziek!

Route A

Route A is een loop van 10 kilometer met de start in Blauwhuis, door Greonterp, door de Ryp, naar het Brekkepaad, met een rondje door Oudega, naar Westhem en weer terug naar Blauwhuis.

Route B

Route B is een loop van 20 kilometer met de start in Blauwhuis, richting Tjerkwerd, door Arkum, Dedgum, Parrega, richting Workum, naar Nijhuizum, dan het Brekkepaad op, met een rondje door Oudega, naar Westhem en weer terug naar Blauwhuis.

Route C

Route B is een loop van 30 kilometer met de start in Blauwhuis, richting Tjerkwerd, door Arkum, Dedgum, Parrega, richting Workum, naar Nijhuizum, dan het brekkepaad op, door Oudega, naar Nijezijl, naar Westhem en weer terug naar Blauwhuis.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Hemdykrintocht

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Café Freonskip
Vitusdyk 15
8615 LL Blauwhuis

LET OP: Diversen vertrektijden
Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Hemdykrintocht
Deel deze pagina
Klantenservice