fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Henk Bernard Live in Concert

De minimale leeftijd voor Henk Bernard in De Ster in Nieuwkuijk is 16 jaar.
27 januari is het zover, Henk Bernard live in concert in de Ster in Nieuwkuijk. Een concert waarbij Henk gedurende enkele uren zijn nummers ten gehore zal brengen onder begeleiding van de fantastische band Tilt. Tevens zullen er deze avond gastoptredens zijn van niemand minder dan Django Wagner, Ferry de Lits, Manfred Jongenelis en Robert Pater. Het beloofd weer een spetterende & spectaculaire avond te worden, welke je zeker niet mag missen!
Al ruim 15 jaar zingt Henk Bernard de mooiste Nederlandstalige songs uit eigen repertoire. Na vele hits en albums is het tijd voor weer een nieuwe show: Henk Bernard Live in Concert. Een avondvullende show waarin zijn allergrootste hits ongetwijfeld weer worden afgewisseld met nieuwe songs. Henk Bernard trapt het nieuwe jaar 2024 af in De Ster Nieuwkuijk, een locatie waar hij goede herinneringen aan bewaart getuige zijn eerdere optredens aldaar.
Daarnaast bevat de avond gastoptredens van een aantal Nederlandstalige vrienden. Niemand minder dan Django Wagner, Ferry de Lits, Manfred Jongenelis en Robert Pater vrolijken de toch al fantastische avond nog verder op met hun aanwezigheid.
Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Henk Bernard

 

Deel deze pagina

2024-07-21 02:39:11 2024-07-21 02:39:11 Europe/Amsterdam Henk Bernard Live in Concert

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

De Ster Nieuwkuijk
Nieuwkuijksestraat 73
5253 AD Nieuwkuijk

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Ster Nieuwkuijk

Henk Bernard

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice