Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Herke, Superheld van Heerenveen

 

Op 24 en 25 november wordt de sporthal van dé Sportstad van Friesland het toneel van een nieuwe superheld. Het Heerenveens MuziekCorps presenteert de sportiefste muziektheatervoorstelling van 2018: HERKE, Superheld van Heerenveen!

Herke is een jongen met een grote fantasie. Hij heeft maar één droom, superheld worden. Want als je een superheld bent, word je nooit vergeten. Iedereen wil een handtekening van je én je krijgt zelfs een standbeeld, een straat of een stadion cadeau!

Wanneer Herkes ouders alleen maar tijd lijken te hebben voor de sportieve prestaties van zijn zus, droomt hij over bekende helden van tv, zoals Batman, Superman, Wonderwoman en de Hulk. Een wanhopige oproep over een gestolen gouden plak zet Herke in actie. In een nachtelijk avontuur ontmoet hij verschillende Heerenveense helden zoals Abe Lenstra, Wim Duisenberg, Domela Nieuwenhuis, Clement van Maasdijk en Fedde Schurer. Is dit de kans voor Herke om een echte superheld te worden?

Onder leiding van het Heerenveens MuziekCorps wordt een verhaal verteld met oude en nieuwe helden. Bekende muzikale nummers die passen bij het thema “Helden” zijn in een nieuw jasje gestoken. Deze beeldende, muzikale én sportieve theatervoorstelling wordt vormgegeven door diverse sporters en acteurs uit de Gemeente Heerenveen. De regie is in handen van Anne Zijlstra en de muzikale leiding heeft Hendrik de Boer. Janneke Brakels verzorgt naast zang ook de muzikale begeleiding van het speciaal samengestelde kinderkoor.

 

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Herke, Superheld van Heerenveen.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Sportstad Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 23Q
8448 JA Heerenveen

Leeftijden

Kinderen t/m 12 jaar vallen onder het kindertarief.

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
Deel deze pagina
Klantenservice