fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Het Nederlands IJsbeelden festival

Het grootste IJsbeelden Festival van Europa staat van 16 december tot 25 februari weer in Zwolle.

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van 16 december 2023 tot en met 25 februari 2024 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle. De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 700.000 kg. kilo sneeuw en ijs.

Dit jaar staat het thema “Mythen en Legenden” centraal, de oude verhalen worden tot leven gebracht in ijs- en sneeuwsculpturen die reiken tot een hoogte van wel 6 meter. Wat deze kunstwerken nog magischer maakt, zijn de toegevoegde ‘special effects’ met licht, geluid en projecties die de sculpturen tot leven brengen. In de kerstvakantie zal de sfeer in de IJsselhallen transformeren tot een warm winterterras, waardoor bezoekers kunnen genieten van een betoverende ervaring.

Dit festival wil speciale aandacht schenken aan mythen en legendes vanuit diverse culturen en tijdperken. Van de Griekse mythologie, met figuren als Medusa en Icarus, tot de mystiek van de Chinese zodiac en de eeuwenoude raadsels rondom het monster van Loch Ness. Het bijzondere van deze verhalen is dat ze de tand des tijds doorstaan en ons blijven verwonderen en inspireren. Zowel het heldhaftige verhaal van Koning Arthur als de mysterieuze onderwaterwereld van Atlantis zijn herkenbaar voor jong en oud en zullen nu te zien zijn in ijs en sneeuw. Het Nederlands IJsbeelden Festival belooft een reis door de tijd en over de wereld te bieden, waarbij de schoonheid van ijs en sneeuw samensmelt met de magie van mythen en legendes.

In de kerst- en voorjaarsvakantie zijn we ook open op maandag. Buiten de vakantie om zijn we op maandag gesloten.
Kerstvakantie: 23 december 2023 t/m 7 januari 2024
Voorjaarsvakantie: 10 februari t/m 25 februari 2024 (regio noord, midden, zuid)
1 januari 2024: gesloten!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van het ijsbeelden festival in Zwolle!

Deel deze pagina

2023-12-16 10:00:00 2024-02-25 17:00:00 Europe/Amsterdam Het Nederlands IJsbeelden festival IJsselhallen Zwolle

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

LOCATIE/ PARKEERTERREIN:

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4
8011 AB  Zwolle

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

IJsselhallen Zwolle

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice