fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Het Nederlands IJsbeelden festival

Van 17 december 2022 tot en met 5 maart 2023 staat het grootste ijssculpturen festival van Europa weer in Zwolle. Het Nederlands IJsbeelden Festival is uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland.

Het Nederlands IJsbeelden Festival wil dit jaar inspireren met het thema: “WHAT A WONDERFUL WORLD”. Na een lange tijd van Corona onzekerheid, angst en eenzaamheid is het weer tijd om samen te genieten van de mooie dingen van het leven. Het IJsbeelden Festival wil laten zien hoe prachtig de wereld is “WHAT A WONDERFUL WORLD”.

De beste ijskunstenaars uit de wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 550.000 kilo ijs en sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema “WHAT A WONDERFUL WORLD” in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en decoratie maken de beelden nog magischer.

Eenmaal in het IJsbeelden Festival loopt u van het ene WONDER wereld in de andere WONDER wereld. Architectonische hoogstandjes als de Sagrada Familia uit Barcelona, beeldhouwkunst met het beroemde Jesus beeld uit Rio de Janeiro, natuurschoon waarbij Great Barriererif, de grootste koraalrif ter wereld in gekleurd ijs wordt vormgegeven. Vincent van Gogh tussen ingevroren zonnebloemen en olifanten en nijlpaarden op ware grootte.

In de Jägermeister -ijsbar kunt u de innerlijke mens weer opwarmen maar u kunt ook gebruik maken van de verwarmde horeca terrassen met warme chocolademelk, slagroom en Apfelstrudel.

Een bus kan u, na het bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival, gratis naar de gezellige binnenstad van Zwolle brengen. Uw auto kunt u laten staan op de parkeerplaats van de IJsselhallen, de bus brengt u ook weer gratis terug. De Hanzestad Zwolle heeft haar bezoekers veel te bieden; een stad met een rijke geschiedenis, gezellige winkelstraten, mooie museums en sfeervolle restaurants en cafés. Een stad die meer dan de moeite waard is om ontdekt te worden.

 

Let op: Het is op dit evenement alleen mogelijk om met PIN te betalen!
Combineer een bezoek aan Het Nederlandse IJsbeelden Festival met een bezoek aan de mooie Hanzestad Zwolle. Het centrum ligt op loopafstand van het IJsbeelden Festival.

Via Ticketpoint kan je een kortingsvoucher kopen voor 11,- daarmee kan je een kaartje kopen bij de organisatie!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van het ijsbeelden festival in Zwolle!

Deel deze pagina

2023-09-23 00:40:47 2023-09-23 00:40:47 Europe/Amsterdam Het Nederlands IJsbeelden festival

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

LOCATIE/ PARKEERTERREIN:

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4
8011 AB  Zwolle

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

IJsselhallen Zwolle

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice