Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Het Verbond

Het Verbond: Na een mooie zomer zijn we weer terug van weggeweest! Aankomende editie hebben we een all-nighter met een knallende gastartiest. Niemand minder dan de helden van The Engine (bekend van Machinekamer, Aus Berlin & Zwoel).
Zoals gebruikelijk zit drank bij de ticketprijs inbegrepen. Neem dus al je vrienden en vriendinnen mee naar Het Verbond voor deze onvergetelijke en intieme avond.

Let op! Wil willen het graag vanaf het eerste uur gelijk druk hebben. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat de entree om 22.30 sluit. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent!

De Heuvel Gallery
De Heuvel Gallery heeft twee grote zalen, twee cafés geschikt voor een feest of borrel, een sfeervolle rookkamer, een private dining room, een vergaderruimte, een indoor barbecue restaurant én een mooie afgesloten binnentuin. Iedere ruimte kent zijn mogelijkheden, capaciteit en eigen, karakteristieke sfeer. We hebben alles in huis om ieder evenement uniek te maken. Van 20 tot 1400 personen. U kunt het zo gek niet bedenken en er is wel een passende ruimte.

Door de centrale ligging in het centrum van Tilburg is De Heuvel Gallery uitstekend bereikbaar. Het Centraal Station is op loopafstand en de bus stopt voor de deur. In de nabije omgeving bevinden zich drie grote openbare parkeergarages en een bewaakte fietsenstalling.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van evenementen in De Heuvel Gallery.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Heuvel Gallery
Heuvelring 37
5038 CJ Tilburg

Openingstijden entree
Je kunt vanaf 22.00u het evenement bezoeken. LET OP: De entreedeuren sluiten om 22.30u, daarna wordt geen toegang meer verleend. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent!

Veelgestelde vragen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Heuvel Gallery
Deel deze pagina
Klantenservice