Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Het Verbond – Welcome Back

Net als iedereen was het helaas niet mogelijk om naar een feestje te gaan of gezellig met vrienden af te spreken. Met onze livestreams hebben jullie hopelijk toch een klein feestje kunnen vieren in je eigen huiskamer. Nu is het moment daar dat we weer een (klein) feestje mogen vieren en wij zouden het leuk vinden om dit samen met jullie te doen!

Zondag nacht (31 mei op 1 juni) klokslag 00.00 uur openen wij onze deuren weer voor de eerste keer met een speciale editie van Het Verbond. Stoob & Vlasveld zullen ervoor zorgen dat het een onvergetelijke avond zal worden. Dit keer zullen er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn dus wacht niet te lang!

Maandagavond 1 juni om 20.00 uur openen wij voor de tweede keer onze deuren. PAUW & Eush zullen ervoor zorgen dat tot 00.00 de voetjes van de vloer gaan. Ook hier geld dat er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn dus wacht niet te lang!

Maandagnacht (1 juni op 2 juni) openen wij om 01.00 uur voor de derde keer onze deuren, Cas August & ANYMX zullen ervoor zorgen dat jij in deze late uurtjes wakker blijft! Ook voor deze avond zijn er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wacht niet te lang!

De ticketprijzen zullen deze keer hoger zijn dan dat jullie van ons gewend zijn. Omdat we maar met een select groepje een feestje kunnen vieren zijn wij genoodzaakt om € 35,- excl. Servicekosten te vragen. Dit is natuurlijk wel inclusief bier, fris & wijn de gehele avond. Let op dat je het ticket voor de juiste avond boekt want het is maar geldig voor 1 avond.

Natuurlijk moet het allemaal veilig zijn daarom zullen wij ook de richtlijnen van het RIVM volgen.

Wij hopen samen met jullie op een verantwoordelijke manier er een geslaagde avond van te maken!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Het Verbond in De Heuvel Gallery.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Heuvel Gallery
Heuvelring 37
5038 CJ Tilburg

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Heuvel Gallery
Deel deze pagina
Klantenservice