Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Het Verbond

In februari gaan onze deuren weer open en hebben wij een extra speciale avond voor jullie in petto. Het belooft een avond te worden zoals we nog nooit georganiseerd hebben, wij kunnen niet wachten om weer een fantastische editie van ‘Het Verbond’ met jullie te beleven.

Op zaterdag 8 februari willen wij samen met jullie ons éénjarig bestaan vieren! Zoals jullie van ons gewend zijn zit bier, wijn & fris bij de ticketprijs inbegrepen. We hopen jullie allemaal weer op 8 februari te zien. We maken er iets onvergetelijks van!

Let op! Wij willen het graag vanaf het eerste uur gelijk druk hebben. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat de entree om 22.30 sluit. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent!

De Heuvel Gallery
De Heuvel Gallery heeft twee grote zalen, twee cafés geschikt voor een feest of borrel, een sfeervolle rookkamer, een private dining room, een vergaderruimte, een indoor barbecue restaurant én een mooie afgesloten binnentuin. Iedere ruimte kent zijn mogelijkheden, capaciteit en eigen, karakteristieke sfeer. We hebben alles in huis om ieder evenement uniek te maken. Van 20 tot 1400 personen. U kunt het zo gek niet bedenken en er is wel een passende ruimte.

Door de centrale ligging in het centrum van Tilburg is De Heuvel Gallery uitstekend bereikbaar. Het Centraal Station is op loopafstand en de bus stopt voor de deur. In de nabije omgeving bevinden zich drie grote openbare parkeergarages en een bewaakte fietsenstalling.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Het Verbond in De Heuvel Gallery.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

De Heuvel Gallery

zaterdag 08-02-2020 | 22:00

€ 31,00 | Entree

€ 26,00 | Voorverkoop

Prijzen zijn inclusief € 1,00 servicekosten per ticket.

2020-02-08 22:00:00 2020-02-09 04:00:00 Europe/Amsterdam Het Verbond De Heuvel Gallery

Locatie
Heuvel Gallery
Heuvelring 37
5038 CJ Tilburg

Openingstijden entree
Je kunt vanaf 22.00u het evenement bezoeken. LET OP: De entreedeuren sluiten om 22.30u, daarna wordt geen toegang meer verleend. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent!

Early Bird
De Early Bird prijs is actief t/m 31 december 2019.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Heuvel Gallery
Deel deze pagina
Klantenservice