fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Hollandse Avond Poppodium Beverwijk

Beleef een Oer-Hollandse Avond vol Muziek en Gezelligheid op Poppodium Beverwijk

Zet je schrap voor een avond vol Nederlandse hits, gezelligheid, en onvergetelijke optredens tijdens de Hollandse Avond op 6 april 2024 bij Poppodium Beverwijk. Dit evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden met een line-up van fenomenale Nederlandse artiesten die je niet wilt missen.

Een Line-up om van te Dromen

De Hollandse Avond biedt een podium aan een mix van gevestigde namen en rijzende sterren in de Nederlandse muziekwereld. Onder de schijnwerpers staan Antonio & Frans, bekend van het populaire TV programma “Bij ons op het kamp”, de charismatische Mike Daane, de melodieuze Marco Talsma, en de altijd verrassende Armand Fuchs. Bereid je voor op een avond vol meezingers, hartverwarmende ballades en onvervalste Hollandse gezelligheid.

Meer dan Alleen Muziek

De Hollandse Avond is meer dan alleen een concert; het is een ervaring. Voor slechts €11,30 krijg je niet alleen toegang tot een avond vol topentertainment, maar ook heerlijke hapjes en de kans om fantastische prijzen te winnen in onze loterij. Het is de perfecte gelegenheid om samen met vrienden en familie te genieten van de rijke Nederlandse muziekcultuur.

Bezoek Poppodium Beverwijk

Poppodium Beverwijk staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende akoestiek, waardoor het de ideale locatie is voor de Hollandse Avond. Gelegen in het hart van Beverwijk, is het podium gemakkelijk bereikbaar en biedt het de perfecte achtergrond voor een avond vol muzikaal genot.

Koop je Tickets Vandaag Nog!

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de Hollandse Avond. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de verwachting is dat ze snel uitverkocht zullen zijn. Bezoek onze website of neem contact op met het ticketbureau van Poppodium Beverwijk om je plaats te verzekeren voor deze speciale avond.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Poppodium Beverwijk.

Deel deze pagina

2024-04-06 20:30:00 2024-04-07 01:00:00 Europe/Amsterdam Hollandse Avond Poppodium Beverwijk Poppodium Beverwijk

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Poppodium Beverwijk
Hoflanderweg 104
1947ZH Beverwijk NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Poppodium Beverwijk

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice