Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Horse Event

Horse Event 2020 – De ticketverkoop voor Horse Event 2020 gaat in juni 2020 van start. Houd de website en socials in de gaten voor de exacte datum!

Het leukste paardenweekend van het jaar
Wil jij meer leren over paarden, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en bekende nationale en internationale ruiters en trainers ontmoeten? Kom dan op 18, 19 en 20 september naar Horse Event 2020 in Vijfhuizen! Horse Event is het grootste en leukste educatieve paardenevenement van Nederland. Leerzame clinics en prachtige shows wisselen elkaar af, en bijna alle disciplines komen aan bod. Daarnaast kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd standhouders die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren.
Kijk voor meer informatie over de start van de kaartverkoop, toegangsprijzen, tickettypes en speciale acties op de website van Horse Event.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Horse Event bij Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Praktische informatie

Locatie
Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

Groepsreservering
Bezoek jij Horse Event met meer dan 10 personen? Dan is er een speciaal groepstarief beschikbaar. Ga naar het reserveringsformulier voor groepsboekingen om een groepsreservering te maken.

Rolstoelgebruikers en minder validen
Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Horse Event toegankelijk. De Horse Event-medewerkers zorgen graag voor een goede plaats aan de pistes. Er is een mindervaliden toilet op het terrein aanwezig. Rolstoelgebruikers kunnen online een regulier entreebewijs aanschaffen.

Catering
Op Horse Event vind je diverse cateringpunten waar je kunt genieten van een lekkere lunch of een snelle hap uit de hand. Het aanbod is zeer divers zoals bijvoorbeeld ciabattas, focaccias, vers fruit of gezonde salades. Maar ook lekkere snacks zoals frietjes en hamburgers en ijsjes ontbreken niet.

Betalingsmogelijkheden
Bij de kassa van Horse Event kun je contant of met pinpas betalen. In de meeste stands kun je betalen met pinpas, en bij de kassa is er mogelijkheid om extra geld te pinnen (maximaal € 50,- per gezelschap).

Lockers
Nabij de hoofdingang van Horse Event is het mogelijk om een locker te huren om bijvoorbeeld je aangekochte spullen in op te bergen.

Honden
Honden zijn welkom op Horse Event mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Let op: indien nodig moet je het inentingsbewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens het evenement nageleefd worden. De organisatie heeft het recht los (lopende) honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotels
NS trein-dagretour
Horse Event
Klantenservice
Deel deze pagina
Klantenservice