fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Horse Event

Er is alles aan gedaan om Horse Event dit najaar in aangepaste vorm alsnog door te laten gaan, maar helaas is de organisatie door de blijvende onzekerheid genoodzaakt het evenement dit jaar definitief te annuleren. De organisatie van Horse Event kijkt er enorm naar uit om alle paardenliefhebbers op 17, 18 en 19 september 2021 te verwelkomen bij Expo Haarlemmermeer. De organisatie wenst iedereen die op wat voor manier dan ook getroffen is door de gevolgen van het coronavirus veel sterkte toe. Namens ons team, pas goed op jezelf, blijf gezond en tot ziens op Horse Event 2021.

Meldt je hieronder aan voor de ticketalert om automatisch op de hoogte gebracht te worden wanneer de verkoop in 2021 van start gaat.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Horse Event bij Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Praktische informatie

Locatie

Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

Groepsreservering

Bezoek jij Horse Event met meer dan 10 personen? Dan is er een speciaal groepstarief beschikbaar. Ga naar het reserveringsformulier voor groepsboekingen om een groepsreservering te maken.

Rolstoelgebruikers en minder validen

Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Horse Event toegankelijk. De Horse Event-medewerkers zorgen graag voor een goede plaats aan de pistes. Er is een mindervaliden toilet op het terrein aanwezig.

Catering

Op Horse Event vind je diverse cateringpunten waar je kunt genieten van een lekkere lunch of een snelle hap uit de hand. Het aanbod is zeer divers zoals bijvoorbeeld ciabattas, focaccias, vers fruit of gezonde salades. Maar ook lekkere snacks zoals frietjes en hamburgers en ijsjes ontbreken niet.

Betalingsmogelijkheden

Bij de kassa van Horse Event kun je contant of met pinpas betalen. In de meeste stands kun je betalen met pinpas, en bij de kassa is er mogelijkheid om extra geld te pinnen (maximaal € 50,- per gezelschap).

Lockers

Nabij de hoofdingang van Horse Event is het mogelijk om een locker te huren om bijvoorbeeld je aangekochte spullen in op te bergen.

Honden

Honden zijn welkom op Horse Event mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Let op: indien nodig moet je het inentingsbewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens het evenement nageleefd worden. De organisatie heeft het recht los (lopende) honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotels
Horse Event
Klantenservice
Deel deze pagina
Klantenservice