Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Horse Event

Bestel je ticket(s) voor Horse Event 2019 vanaf 1 juni en profiteer van € 3,- voorverkoopkorting
Horse Event 2019: het leukste paardenweekend van het jaar

Wil jij meer leren over paarden, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en bekende nationale en internationale ruiters en trainers ontmoeten? Kom dan naar Horse Event in Vijfhuizen! Horse Event is het grootste en leukste educatieve paardenevenement van Nederland. Leerzame clinics en prachtige shows wisselen elkaar af, en bijna alle disciplines komen aan bod. Daarnaast kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd standhouders die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren.

Passe Partout

Passe Partout tickets bieden drie dagen toegang tot Horse Event 2019.

Avondkaart

De avondkaart biedt op vrijdag of zaterdag toegang tot Horse Event 2019 van 16.30 tot 20.00 uur. Kosten voor een avondkaart bedragen in de voorverkoop voor volwassenen €18,50 en voor jongeren van 4 tot en met 11 jaar €15,50, incl. €1,00 servicekosten en zolang de voorraad strekt. Horse Event is op vrijdag en zaterdag geopend van 09.30 uur tot 20.00 uur en op zondag van 09.30 uur tot 18.00 uur.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Horse Event bij Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

Groepsboekingen

Bezoek jij Horse Event met meer dan 10 personen? Maak dan gebruik van het speciale groepstarief. Ga naar het reserveringsformulier voor groepsboekingen om een groepsreservering te maken.

Honden

Honden zijn welkom op Horse Event mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Let op: indien nodig moet je het inentingsbewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens het evenement nageleefd worden. De organisatie heeft het recht los lopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement.

Rolstoelgebruikers en minder validen

Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Horse Event toegankelijk. De Horse Event medewerkers zorgen graag voor een goede plaats aan de pistes.

Catering

Op Horse Event vind je diverse cateringpunten waar je kunt genieten van een lekkere lunch of een snelle hap uit de hand. Het aanbod is zeer divers zoals bijvoorbeeld ciabattas, focaccias, vers fruit of gezonde salades. Maar ook lekkere snacks zoals frietjes en hamburgers en ijsjes en poffertjes ontbreken niet.

Betalingsmogelijkheden

Bij de kassa van Horse Event kun je contant of met de pinpas betalen. Bij de kassa is er tevens een mogelijkheid om extra geld te pinnen. In de meeste stands kun je jouw aankopen betalen met de pinpas.

Lockers

Nabij de hoofdingang van Horse Event is het mogelijk een locker te huren om bijvoorbeeld je aangekochte spullen in op te bergen.

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Horse Event
Klantenservice
Deel deze pagina
Klantenservice