Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Horse Event

Horse Event 2019 – Het leukste paardenweekend van het jaar

Horse Event is op zaterdag 14 september geheel uitverkocht. Kom jij het leukste paardenevenement van het jaar ook bezoeken op vrijdag 13 september of zondag 15 september?

Wil jij meer leren over paarden, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en bekende nationale en internationale ruiters en trainers ontmoeten? Kom dan op 13, 14 en 15 september naar Horse Event in Vijfhuizen! Horse Event is het grootste en leukste educatieve paardenevenement van Nederland. Leerzame clinics en prachtige shows wisselen elkaar af, en bijna alle disciplines komen aan bod. Daarnaast kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd standhouders die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren.
Kijk voor meer informatie over de toegangsprijzen, tickettypes en speciale acties ook op de website van Horse Event.

Promocode
Met een promocode profiteer je van 20% korting op de kassaprijs. Selecteer de dag van je keuze, klik in de ticketmodule op ‘Promotiecode’, vul je promocode in en de 20% kortingstickets worden onder aan het lijstje met tickets toegevoegd.

Passe Partout
Passe Partout tickets bieden drie dagen toegang tot Horse Event 2019.

Avondkaart
De avondkaart biedt op vrijdag en zaterdag toegang tot Horse Event van 16.30 tot 20.00 uur. Kosten voor een avondkaart bedragen € 25,- en voor kids van 4 t/m 11 jaar € 20,- excl. servicekosten. Horse Event is op vrijdag en zaterdag geopend van 09.30 uur tot 20.00 uur en op zondag van 09.30 uur tot 18.00 uur.
Met een dagkaart heb je op vrijdag en zaterdag toegang tot het evenement van 09.30 tot 20.00 uur en op zondag van 09.30 tot 18.00 uur.

KNHS-leden
Als KNHS-lid ontvang je na het invullen van je relatienummer 30% korting op één dagkaart in de voorverkoop. Let op: gebruik KNHS als voorcode: KNHSrelatienummer
Ben jij FNRS-lid? Let dan op dat je jouw KNHS relatienummer invult en niet je FNRS ruiterpaspoortnummer.

BIT-abonnees
Als BIT-abonnee ontvang je na het invullen van je relatienummer in de voorverkoop de tweede entreekaart voor dezelfde dag gratis. Dit wordt als 50% korting op twee tickets weergegeven in de ticketshop, één gratis ticket per relatienummer. Let op: gebruik BIT als voorcode: BITrelatienummer

VIP Ticket
Met het Horse Event VIP arrangement heb je de gehele dag toegang tot het VIP paviljoen, dat uitzicht biedt over de Sport Piste. In het arrangement is een koffieontvangst, lunchbuffet en borrel inbegrepen. Je mag je auto parkeren op de VIP parkeerplaats en je ontvangt gratis het Horse Event programmaboek. Kosten voor een VIP arrangement bedragen € 95,- en voor kids van 4 t/m 11 jaar € 47,50 excl. servicekosten. Bij de kinder VIP kaarten is een Penny-Paardenpraat goodiebag inbegrepen.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Horse Event bij Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Praktische informatie

Horse Event is op zaterdag 14 september geheel uitverkocht. Kom jij het leukste paardenevenement van het jaar ook bezoeken op vrijdag 13 september of zondag 15 september? Parkeerkaarten voor zaterdag zijn nog wel hier te koop.

Locatie
Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

Groepsreservering
Bezoek jij Horse Event met meer dan 10 personen? Dan is er een speciaal groepstarief beschikbaar. Ga naar het reserveringsformulier voor groepsboekingen om een groepsreservering te maken.

Rolstoelgebruikers en minder validen
Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Horse Event toegankelijk. De Horse Event-medewerkers zorgen graag voor een goede plaats aan de pistes. Er is een mindervaliden toilet op het terrein aanwezig. Rolstoelgebruikers kunnen online een regulier entreebewijs aanschaffen.

Catering
Op Horse Event vind je diverse cateringpunten waar je kunt genieten van een lekkere lunch of een snelle hap uit de hand. Het aanbod is zeer divers zoals bijvoorbeeld ciabattas, focaccias, vers fruit of gezonde salades. Maar ook lekkere snacks zoals frietjes en hamburgers en ijsjes ontbreken niet.

Betalingsmogelijkheden
Bij de kassa van Horse Event kun je contant of met pinpas betalen. In de meeste stands kun je betalen met pinpas, en bij de kassa is er mogelijkheid om extra geld te pinnen (maximaal € 50,- per gezelschap).

Lockers
Nabij de hoofdingang van Horse Event is het mogelijk om een locker te huren om bijvoorbeeld je aangekochte spullen in op te bergen.

Honden
Honden zijn welkom op Horse Event mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Let op: indien nodig moet je het inentingsbewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens het evenement nageleefd worden. De organisatie heeft het recht los (lopende) honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement.

Veelgestelde vragen
Webshop
Taxi
Hotels
NS trein-dagretour
Horse Event
Klantenservice
Deel deze pagina
Klantenservice