Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Horse Event

Horse Event 2020 – De ticketverkoop voor Horse Event 2020 gaat binnenkort van start. Houd de website en socials in de gaten voor de exacte datum!

Door de vorige week aangekondigde verruiming van de corona-maatregelen kan Horse Event 2020 alsnog plaatsvinden op de vertrouwde locatie van Expo Haarlemmermeer. Het aantal bezoekers per dag zal verlaagd worden, en er wordt een extra dag toegevoegd om dit deels te compenseren. Om een gelijkmatige bezoekersspreiding over de week- en weekenddagen te verkrijgen is gekozen voor de herfstvakantie!

Het leukste paardenevenement van het jaar
Wil jij meer leren over paarden, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en bekende nationale en internationale ruiters en trainers ontmoeten? Kom dan op 16, 17, 18 en 19 oktober naar Horse Event 2020 in Vijfhuizen! Horse Event is het grootste en leukste educatieve paardenevenement van Nederland. Leerzame clinics en prachtige shows wisselen elkaar af, en bijna alle disciplines komen aan bod. Daarnaast kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd standhouders die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren.
Kijk voor meer informatie over de start van de kaartverkoop, toegangsprijzen, tickettypes en speciale acties op de website van Horse Event.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Horse Event bij Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Praktische informatie

Locatie

Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

Groepsreservering

Bezoek jij Horse Event met meer dan 10 personen? Dan is er een speciaal groepstarief beschikbaar. Ga naar het reserveringsformulier voor groepsboekingen om een groepsreservering te maken.

Rolstoelgebruikers en minder validen

Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Horse Event toegankelijk. De Horse Event-medewerkers zorgen graag voor een goede plaats aan de pistes. Er is een mindervaliden toilet op het terrein aanwezig.

Catering

Op Horse Event vind je diverse cateringpunten waar je kunt genieten van een lekkere lunch of een snelle hap uit de hand. Het aanbod is zeer divers zoals bijvoorbeeld ciabattas, focaccias, vers fruit of gezonde salades. Maar ook lekkere snacks zoals frietjes en hamburgers en ijsjes ontbreken niet.

Betalingsmogelijkheden

Bij de kassa van Horse Event kun je contant of met pinpas betalen. In de meeste stands kun je betalen met pinpas, en bij de kassa is er mogelijkheid om extra geld te pinnen (maximaal € 50,- per gezelschap).

Lockers

Nabij de hoofdingang van Horse Event is het mogelijk om een locker te huren om bijvoorbeeld je aangekochte spullen in op te bergen.

Honden

Honden zijn welkom op Horse Event mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Let op: indien nodig moet je het inentingsbewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens het evenement nageleefd worden. De organisatie heeft het recht los (lopende) honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotels
Horse Event
Klantenservice
Deel deze pagina
Klantenservice