Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

IJshockeyseizoen Amsterdam Tigers

Seizoen 2017 – 2018

IJshockeyfans, opgelet! Amsterdam Tigers staat weer aan het begin van een nieuw seizoen en we kunnen daarom uitkijken naar een geweldige periode in Amsterdam. Ook viert de club haar 55e verjaardag dit jaar, dus het belooft een extra bijzonder seizoen te worden. Met een frisse start waardoor er veel mooi en spannend ijshockey gespeeld kan worden.

Amsterdam Tigers is een club met een grootse geschiedenis en daarom vieren wij dit jaar dan ook haar 55 jarig bestaan
Deze festiviteit zullen we in september op een speciale manier gaan inluiden, iets wat je zeker niet mag missen!
BeNe-League

Na een roerig seizoen in 2016/2017, werden de Amsterdam Tigers 3e bij de Final Four om het Nederlands Kampioenschap. En speelden ze vorig jaar voor het tweede jaar op rij in de BeNe-League play-offs.

De Amsterdam Tigers speelt haar wedstrijden in de Nederlands/Belgische BeNe-League, bestaande uit 13 teams. In deze competitieronde strijden de beste teams tegen elkaar. Daarna gaan de 8 hoogst geplaatste teams door naar de play-offs.

Bekijk nu de thuiswedstrijden van Mokum’s trots op het ijs en steun onze ploeg in de jacht naar de play-offs en het kampioenschap in seizoen 2017-2018!
We nodigen je uit om de snelste, spannendste en meest energieke teamsport ter wereld zelf te ervaren in de Jaap Eden Hal in Amsterdam. Dus bestel die seizoenkaart!

Voor meer informatie over de BeNe League klik hier.

Seizoenskaarten Amsterdam Tigers:

Voor dit seizoen kunt u uw seizoenkaart bestellen voor €149,00.  Wanneer u vroegtijdig uw seizoenkaart bestelde, kon u profiteren van een Early Bird actie. Deze actie is echter afgelopen.

Business Lounge kaarten:

Dit seizoen introduceren wij een nieuw product, de Amsterdam Tigers Business Lounge kaart. Voor € 295,00 biedt deze Lounge kaart u exclusief toegang tot de AT Business Lounge.

Van deze opbrengst gaat €100,- per kaart naar de opleiding van de jeugd van Amsterdam. Zo maken we van onze kleinsten de allergrootsten!

Voor alle kaarten geldt dat u 1 introducé mee mag nemen per wedstrijd, met uitzondering van de playoff wedstrijden.

Let op: Je krijgt naast een mobiele seizoenkaart ook een hardcard thuis gestuurd.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor de Amsterdam Tigers.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Locatie

Jaap Eden IJsbaan
Radioweg 64
1098 NJ Amsterdam

Let op: Je krijgt naast een mobiele seizoenkaart ook een hardcard thuis gestuurd.

 

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Amsterdam Tigers
Deel deze pagina
Klantenservice