fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

IJshockeyseizoen Amsterdam Tigers

Vanaf woensdag 19 augustus om 11:00 uur is het mogelijk om een seizoenkaart te kopen voor 2021-22. Dat doen we, gezien de huidige situatie, anders dan gewoonlijk. In totaal gaan 100 seizoenkaarten in de verkoop, het maximaal aantal plaatsen dat op dit moment (onder voorbehoud) volgens de regels kan worden toegewezen. De seizoenkaarten zijn 125 euro per stuk (inclusief service fee) en geldig voor alle competitiewedstrijden, play-offwedstrijden én de drie vriendschappelijke potten.

Alle kaarten zijn geplaceerd; de keuze voor zitplaatsen gaat op volgorde van aanmelding. Het vak kun je (mits nog beschikbaar) zelf bepalen, de exacte zitplaatsen worden door Ticketpoint toegewezen, om zo families de kans te geven bij elkaar te zitten. Hoe eerder je je seizoenkaart bestelt, hoe dichterbij je bij het middenpad zit. Alle honderd fans die een seizoenkaart afnemen zullen een bijzondere vermelding krijgen in de hal én bovendien een uniek Tigers Merch Pakket ontvangen.

Het is daarnaast belangrijk om te vermelden dat we vanwege de continu veranderende omstandigheden niét met zekerheid kunnen zeggen dat deze seizoenkaarten een seizoenlang recht geven op het bijwonen van de wedstrijden. Dit is altijd afhankelijk van de door het RIVM en NOC*NSF afgekondigde maatregelen. Als dit op een zeker moment impliceert dat er minder dan 100 fans aanwezig mogen zijn, dan zal entree bepaald worden op basis van de volgorde van aanmelding. We doen een beroep op jullie vertrouwen, welwillendheid en steun; geen seizoenkaart- en ticketverkoop zou noodgedwongen een streep door het seizoen van de Amsterdam Tigers betekenen.

Algemeen
-Seizoenkaarten zijn geldig voor alle thuiswedstrijden in het seizoen, inclusief de play-off-wedstrijden en oefenpotten.
-Alle 100 seizoenkaarten zijn geplaceerd. De plaatsing gaat in volgorde van aanmelding en geldt voor het gehele seizoen.
-Reserveer alleen met mensen uit hetzelfde huishouden bij elkaar. We verwachten dat je dan wel bij elkaar kunt zitten maar zal afhangen van geldende maatregelen op dat moment.
-Mochten er in de loop van het seizoen meer (seizoen-)kaarten in de verkoop komen, dan houd je als seizoenkaarthouder je recht op jouw plaats. Vanaf het moment dat de coronarestricties niet meer van kracht zijn, kun je bovendien weer een introducee meenemen, die een plaats naast die van je seizoenkaart kan worden toegewezen.
– De eerste honderd fans die een seizoenkaart afnemen zullen een bijzondere vermelding krijgen in de hal én ontvangen bovendien andere extra aandacht tijdens het seizoen.

In geval van coronamaatregelen:
– Mochten ons in de loop van het seizoen striktere maatregelen worden opgelegd en er dientengevolge geen bezoekers welkom zijn, dan hebben seizoenkaarthouders geen recht op restitutie van (een deel van) de prijs van de seizoenkaart.
-Mochten ons in de loop van het seizoen striktere maatregelen komen en er dientengevolge minder bezoekers welkom zijn, dan zijn we genoodzaakt de volgorde van aanmelding aan te houden. Ter illustratie: mogen wij maximaal 50 mensen toelaten, dan hebben eerste 50 seizoenkaarthouders recht op het bezoeken van de wedstrijd. Overige seizoenkaarthouders hebben geen recht op restitutie van (een deel van) de prijs van de seizoenkaart.
-(Jeugd-)leden zonder een seizoenkaart krijgen geen toegang tot de wedstrijd.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor de Amsterdam Tigers.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Seizoenkaarten 2021 - 2022

woensdag 01-09-2021 | 10:00

€ 250,00 | Seizoenkaart Businessclub

€ 100,00 | Seizoenkaart

€ 75,00 | Seizoenkaart

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 4,00 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2021-09-01 10:00:00 2022-06-30 10:00:00 Europe/Amsterdam IJshockeyseizoen Amsterdam Tigers Jaap Eden Hal - Amsterdam
Jaap Eden Ijsbaan - Amsterdam Tigers

Amsterdam Tigers - Zoetermeer Panters

zaterdag 25-09-2021 | 18:00

€ 6,15 | Entree

€ 6,15 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,15 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2021-09-25 18:00:00 2021-09-25 20:00:00 Europe/Amsterdam IJshockeyseizoen Amsterdam Tigers Jaap Eden Hal - Amsterdam
Jaap Eden Ijsbaan - Amsterdam Tigers

Locatie:
Jaap Eden IJsbaan
Radioweg 64
1098 NJ Amsterdam

Let op: Je krijgt naast een mobiele seizoenkaart ook een hardcard thuis gestuurd.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Amsterdam Tigers

Webshop

Deel deze pagina
Klantenservice