Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

IJshockeyseizoen Amsterdam Tigers

Seizoen 2019 – 2020

De Amsterdam Tigers gaan komend seizoen voor het kampioenschap in de Eerste Divisie van het Nederlandse ijshockey. Minimaal 12 thuiswedstrijden in de reguliere competitie, tegen teams uit het hele land. En dat aantal kan oplopen tot maar liefst 17 wedstrijden bij een succesvol competitieverloop. De snelste, hardste, knapste en meest dynamische sport die er is, gewoon bij jou om de hoek in de Jaap Edenhal.

Seizoenkaarten

Voor €125,- (excl. servicekosten) heb jij een seizoenkaart voor twee personen en zit je samen met je vriend, moeder, tweelingzus of Tinderdate iedere wedstrijd bovenop het ijs. Tot en met 31 augustus is er een Early Bird actie, waardoor je een seizoenkaart besteld voor €100,00 (excl. servicekosten).  Na inschrijving ontvang je zowel een mobiele seizoenkaart als een hardcard, waarmee je toegang hebt tot alle competitie- en bekerwedstrijden.

Dus sla je slag en geniet binnenkort met elkaar van ijshockeygeweld op het scherpst van de snede, in de hoogste versnelling!

*De seizoenkaarten zijn ook geldig voor de play-offs, inclusief de mogelijkheid om 1 gratis introducé mee te nemen.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor de Amsterdam Tigers.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Kinderen t/m 9 jaar mogen gratis naar binnen!
Locatie

Jaap Eden IJsbaan
Radioweg 64
1098 NJ Amsterdam

Let op: Je krijgt naast een mobiele seizoenkaart ook een hardcard thuis gestuurd.

Finale geannuleerd

In verband met Corona-maatregelen is de finale-wedstrijd dit seizoen geannuleerd. Kopers van tickets zijn hierover reeds geinformeerd en kunnen in de week van 16-20 maart 2020 hun betaalde ticketgelden retour ontvangen.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Amsterdam Tigers
Deel deze pagina
Klantenservice