Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

It’s Showtime

3 feesten voor de prijs van 1

It’s Showtime op 11 november in Club Roodenburg te Beesd is ontstaan uit de vermaarde Salinasfeesten. Jarenlang behoorde dit tot de toonaangevende beachparties in Spanje, Scheveningen en Bloemendaal. Grondlegger Miss Melody staat vanaf het begin aan het roer en met dit nieuwe concept, geeft ze een forse impuls aan het nieuwe uitgaan.

Met maar liefst 3 verschillende organisaties wordt deze avond groots neergezet en zullen 3 area’s worden omgetoverd tot het walhalla van verschillende muziekstijlen: House, Progressive, Hardclassics en Trance. Naast It’s Showtime with Miss Melody zullen Free2party, bekend van Hardclassics (The Box en BC Vroeger) en Touch, bekend van Touch at the Sea en Special Touch (BC Fuel en Club Panama) Club Rodenburg op zijn grondvesten doen schudden.

Met CO2, confettiekanonnen, vette lasers, danseressen die het libidogehalte omhoog doet schieten en theatrale verrassingen van artiesten uit de Circus du Soleis achtige shows zal elke bezoeker ogen te kort komen en verrast worden vanaf het begin tot het einde. Een belevenis die je niet mag missen! Na de succesvolle editie van vorig jaar en 1 april van dit jaar zal Club Rodenburg in Beesd op zeker uitverkocht gaan raken. Je kunt er zeker van zijn dat dit een SHOW wordt waar je bij moet zijn.

Slechts 80 VIP-plaatsen
Bij de 2e editie hebben de bezoekers al kennis kunnen maken met Bora Bora Cityfestival. Nu gaat deze populaire organisatie uit Brabant de VIP bij It’s Showtime verzorgen en dat betekend ongekende luxe, het beste zicht op de mainstage van It’s Showtime, genieten van wervelende shows en de beste dj’s. Vanzelfsprekend krijgt elke VIP bij binnenkomst een welkomstdrankje champagne van oogverblindende gastvrouwen. Tijdens de avond wordt er vers fruit, ijs en snoep rondgedeeld en de toiletten zijn natuurlijk gratis. VIP zoals VIP bedoeld is.
Line-up:
Area 1 It’s Showtime

Mitchell niemeyer (Tomorrowland) (Mysteryland)
Aaron Gill (Solar Festival) (Mysteryland)
Miss Melody (Salinas) (Full Moon)
Freestyle maniacs (Hardclassics on the beach)

Area 2 Free2Party

Freestyle Maniacs (Hardclassics on the Beach

Area 3 Touch

Toyax 4 uur solo (Electronic Family, Nature One, Pre-party Armin Only)

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Er zijn kluisjes beschikbaar!
Voorlopige headliners:

Mitchell niemeyer (Tomorrowland) (mysteryland)
Aaron Gill (solar festival) (mysteryland)
Miss Melody (Salinas) (full Moon)
Freestyle maniacs (Hardclassics on the beach)

Locatie:

Club Rodenburg
Homburg 26
4153 BS Beesd

Organisatie:

JDB Entertainment

Hotels
Webshop
Deel deze pagina
Klantenservice