Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Jawid Sharif

De inmens populaire Jawid Sharif komt naar Nederland op 8 maart 2019! Bij Luna Events viert hij een ladies night. De getalenteerde Afghaanse zanger zingt zowel in Perzich als in Pashto. Wat hem zo uniek maakt, zijn zijn aspecten van creativiteit, compositie, songwriting en entertainment.

Zijn algehele muziekoptreden van traditionele Afghaanse muziek, Ghazal, ballades tot moderne dansmuziek wordt gewaardeerd door vele fans, ook in de andere culturen. Jawid Sharif is sterk actief en hij neemt het voordeel om zijn tijd op de juiste manier te gebruiken voor nieuwe muziekproductie. Zoals hij zei: ‘Ik probeer meestel mezelf te motiveren om nieuwe ideeën te bedenken om catchy songs te maken voor mijn fans. De zanger besteedt de meeste aandacht aan de bevolking van Afghanistan, omdat zij zijn grote voorstanders zijn.

Een ander feit uit het oogpunt van Jawid is dat een groot aantal mensen een negatieve associatie hebben met Afghanistan. In de afgelopen jaren was er een voortdurende oorlog. De artiest wil dit negatieve beeld veranderen door in de toekomt een moderne en traditionele stijl van muziek en video’s te gebruiken. Het vertegenwoordigen van een positief beeld van Afghanistan als een vredige, religieuze en moderne plek.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Jawid Sharif in Luna Events

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Luna Events
Dijkweg 66, 2684 AE Honselersdijk NL

Organisatie

HB Entertainment

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
HB Entertainment
Deel deze pagina
Klantenservice