Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Jawid Sharif

De inmens populaire Jawid Sharif komt naar Nederland op 8 maart 2019! Bij Luna Events viert hij een ladies night. De getalenteerde Afghaanse zanger zingt zowel in Perzich als in Pashto. Wat hem zo uniek maakt, zijn zijn aspecten van creativiteit, compositie, songwriting en entertainment.

Zijn algehele muziekoptreden van traditionele Afghaanse muziek, Ghazal, ballades tot moderne dansmuziek wordt gewaardeerd door vele fans, ook in de andere culturen. Jawid Sharif is sterk actief en hij neemt het voordeel om zijn tijd op de juiste manier te gebruiken voor nieuwe muziekproductie. Zoals hij zei: ‘Ik probeer meestel mezelf te motiveren om nieuwe ideeën te bedenken om catchy songs te maken voor mijn fans. De zanger besteedt de meeste aandacht aan de bevolking van Afghanistan, omdat zij zijn grote voorstanders zijn.

Een ander feit uit het oogpunt van Jawid is dat een groot aantal mensen een negatieve associatie hebben met Afghanistan. In de afgelopen jaren was er een voortdurende oorlog. De artiest wil dit negatieve beeld veranderen door in de toekomt een moderne en traditionele stijl van muziek en video’s te gebruiken. Het vertegenwoordigen van een positief beeld van Afghanistan als een vredige, religieuze en moderne plek.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Jawid Sharif in Luna Events

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Luna Events

vrijdag 08-03-2019 | 20:00

€ 32,35 | Entree

Prijzen zijn inclusief € 2,35 servicekosten per ticket. Afhankelijk van uw verzendwijze wordt € 1,75 (E-ticket) of € 2,75 (tickets per post) per order berekend aan betaal-/verzendkosten.

2019-03-08 20:00:00 2019-03-09 01:00:00 Europe/Amsterdam Jawid Sharif Luna Events
Locatie

Luna Events
Dijkweg 66, 2684 AE Honselersdijk NL

Organisatie

HB Entertainment

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
HB Entertainment
Deel deze pagina
Klantenservice