fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Jeroen van der Boom

Jaarlijks staat hij in een bomvolle Arena met de Toppers, presenteert hij diverse succesvolle tv-programma’s en komt hij geregeld met nieuwe muziek in de hitlijsten. In het Nederlandse poplandschap is hij niet meer weg te denken. Dit najaar keert hij terug naar de intimiteit van het theater. In zijn nieuwe one-man-show neemt Jeroen het publiek mee langs de vele mooie momenten uit zijn inmiddels rijke carrière. Met natuurlijk al zijn grote hits en leuke gesprekken met publiek. Het belooft een muzikaal feest te worden. Op 1,5 meter afstand uiteraard.

Combineer uw bezoek aan het M-theater met een overnachting in één van de sfeervolle LBG-Hotels in Maastricht en maak er een gezellige onvergetelijke dag van.

Verleng uw verblijf in Maastricht met een uniek hotel arrangement.

Boek een verblijf in een van de sfeervolle LBG-hotels in Maastricht. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens is uw vervoer naar en van de concertlocatie geregeld. U overnacht in een prachtige kamer en in de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt gereed. Tijdens uw verblijf wordt u verrast met een leuke attentie en bij vertrek ontvangt u een Limburgse lekkernij om mee naar huis te nemen.

Inchecken in het hotel is mogelijk vanaf 15.00 uur, uitchecken dient te gebeuren voor 11.00 uur. Voor en na het verblijf is gebruik te maken van de bagageruimte.

BOEK UW KAMER

Deel deze pagina

2022-09-27 05:54:03 2022-09-27 05:54:03 Europe/Amsterdam Jeroen van der Boom

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
M-Theater Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht NL

 

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Taxi

Jeroen van der Boom

Hotelovernachting M-Theater

Tickets M-Theater

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice