Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Jeroen van der Boom | Theatertour Dit ben ik 2.0

Met de wervelende show Dit ben ik 2.0 keert Jeroen van der Boom terug in het theater. Op deze avond neemt de veelzijdige zanger het publiek mee naar de meest waardevolle momenten in zijn leven. Hij kijkt terug op zijn rijke carrière, vertelt het verhaal achter zijn muziek en laat zien waar de muziek hem brengt.

Net als in zijn vorige theatershow mag het publiek liedjes aanvragen en deelt Jeroen persoonlijke herinneringen met hen. Natuurlijk komen ook zijn bevriende collega’s als René Froger en Gerard Joling even langs. De theatershow Dit ben ik 2.0 is vernieuwend, verrassend, sprankelend en net zo veelzijdig als Jeroen zelf!

In 2007 brak Jeroen van der Boom als zanger met het nummer Jij bent zo, waarna zijn opmars niet meer te stuiten is. Door de jaren heen heeft Jeroen zich constant opnieuw uitgevonden. Eén van zijn laatste singles Nou is het genoeg, geschreven door Han Kooreneef en DJ John Christian, bewijst dat ook. Zowel de invloed van klassiek als dance is te horen in dit muziekstuk.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt van  Jeroen van der Boom | Theatertour Dit ben ik II

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

In samenwerking met Nationale Theaterkassa

 

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
Jeroen van der Boom
Deel deze pagina
Klantenservice