fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Jouster Fanfare orkest Kerst gala Concert

Het Jouster Fanfare Orkest voert u zaterdag 10 december mee naar warme kerstsferen. Laat u deze avond betoveren door The Voice of Holland zangeres Jennie Lena, pianist en presentator van de avond Cor Bakker, operazanger Marco Bakker en 110 koppig mannenkoor de Koninklijke Mastreechter Staar. Dit kerstgalaconcert vindt plaats in Sportfun te Joure op zaterdag 10 december.

Het 1e divisie orkest viert dit jaar haar zestig jarig bestaan en staat alweer tien jaar onder de bezielende leiding van dirigent Siemen Hoekstra. Voor het orkest een goede reden om eens goed uit te pakken met een groots concert. In totaal telt het Jouster Fanfare Orkest bijna zestig leden. Het wordt gekenmerkt door een moderne benadering waarin zowel klassiek, symfonisch als moderne muziek op het repertoire staan. Samen met alle artiesten brengen we u deze avond de mooiste kerstliederen ten gehore.

Speciaal voor dit kerstconcert wordt de grote zaal omgetoverd tot een sfeervol theater. Laat u deze avond muzikaal vermaken met deze variëteit aan artiesten en kom alvast in de kerststemming. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en na het concert is er catering aanwezig. Aanvang van het concert is 20:00 uur, parkeren kan zowel aan de voor-als achterzijde van het gebouw en garderobe is aanwezig.

We zien u heel graag op 10 december!

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van de Jouster Fanfare.

Deel deze pagina

2024-03-03 13:14:05 2024-03-03 13:14:05 Europe/Amsterdam Jouster Fanfare orkest Kerst gala Concert

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:

Sportfun Joure
Sewei 3
8501 SP Joure

 

 

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Jouster Fanfare Orkest

Sporthal Joure

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice